mma-season-3-kingdom
Kingdom - Endemol Shine

Genieten van MMA met het derde seizoen van Kingdom

Liefhebbers van vechtsport kunnen nog een keer goed genieten van MMA met het derde seizoen van Kingdom, wat tevens het laatste seizoen is in de reeks. Terugkijkend op een succesvol 1e en 2e seizoen, sluit Kingdom af met een tiental sterke afleveringen. Alle drie de seizoenen kijk je bij Videoland.

Kingdom – seizoen 3

Wat is Kingdom een te gekke serie. Wanneer je fan bent van vechtsport heeft deze serie een streepje voor. Ben je hier niet zo in thuis, dan geeft het juist een goede kijk in een toch nog onderbelichte wereld.

Je volgt een viertal hoofdrolspelers. Een vader, zijn twee zonen en een getalenteerde vechter. Vader Alvey Kulina (acteur Frank Brillo, Captain America) heeft een zware dobber aan zijn twee zonen Jay en Nate (Jonathan Tucker en Nick Jonas). Om hun dromen te verwezenlijken moeten ze omgaan met de verleidingen die deze tak van sport te bieden heeft. Waar ze excelleren in hun sport, hebben ze veel dilemma’s te trotseren in hun privéleven.

De serie kenmerkt zich door de vrijwel continu aanwezige rauwe sfeer. Het is geen hommage aan de vechtsportwereld. Het is ook geen verheerlijking van geweld, maar wel een realistische weergave van een groep mensen die zich in een keihard wereldje naar de top probeert te knokken. Het echte gevecht, en misschien ook wel het belangrijkste, speelt zich af buiten de ring. Wellicht herken jij dit zelf?

Sterke cast

Kingdom is een perfect voorbeeld van een serie die zich met een klein budget en de juiste cast toch in de picture weet te spelen. Het verhaal voelt ‘echt’, het neemt je vanaf de eerste aflevering mee in het verhaal en het weet je hierin vast te houden. De personages leer je gedurende de afleveringen goed kennen. Ze ontwikkelen zich evenredig naar het gelang van de serie. Je krijgt ook de tijd om deze goed te leren kennen, waardoor je aandacht nog meer gegrepen wordt.

Wat ons betreft een absolute aanrader! Benieuwd naar het derde seizoen van Kingdom? Of wil je de serie vanaf het begin volgen? Check alle afleveringen van Kingdom op Videoland.

Benieuwd naar meer leuke artikelen over series en films? Lees dan onze reviews!