gomorra-seizoen-3-op-netflix
Gomorra

Gomorra seizoen 3 op Netflix

Met Gomorra seizoen 3 op Netflix hoef jij je voorlopig niet te vervelen. Deze Italiaanse maffiaserie is inmiddels toegekomen aan alweer het derde seizoen en bouwt goed verder op de vorige twee delen. Maar de hoofdrolspelers keren niet helemaal meer terug in hun oude en vertrouwde rol. Er ligt een belangrijke taak voor Gennaro Savastano en Ciro di Marzio en al gaandeweg ontdek je hun nieuwe missie.

Gomorra is een heerlijk duistere en realistische weergave van de Italiaanse Gomorra. De focus ligt op de criminele voorsteden van Napels. De televisieserie biedt een andere blik op maffia-organisaties dan series als The Sopranos of eerdere Italiaanse series. Gomorra lijkt op The Wire in de manier waarop criminaliteit in beeld wordt gebracht. Het geeft de hierarchische structuur van de straat tot aan de leiders goed weer. De serie geeft de kijker een idee van de interne en externe strijd om de macht tussen criminelen en hangjeugd.

Een serie die je niet mag missen

Het nieuwe seizoen van deze geweldige Italiaanse serie, en tevens het laatste, komt er overigens ook aan, seizoen 5! Maar wees niet getreurd wie weet is erna ook nog een vervolg, wie zal het zeggen?

Check de trailer en begin snel met kijken!

Gomorra seizoen 3

Trailers van eerdere seizoenen

De nieuwste is uit. Maar de eerdere series moet je natuurlijk ook gezien hebben voor je aan het laatste seizoen begint. Check daarom seizoen één en twee ook van Gomorra.

Lees meer over series op Netflix op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife. Het mannenblog waar je geen nee tegen zegt. Het blog dat je volgt is mensgoodlife. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste series en films.