laatste-seizoen-gomorrah-op-netflix-vervolg-op-limmortale
laatste-seizoen-gomorrah-op-netflix-vervolg-op-limmortale

Laatste seizoen Gomorrah op Netflix; vervolg op L’immortale

Italiaanse series, you love it or you hate it… De serie die je niet kan missen als je van Italiaanse misdaad houdt is natuurlijk Gomorra. Gomorrah is een Italiaanse kruising tussen The Godfather en The Sopranos, en brengt de bloederige rituelen van de maffia-clan in Zuid-Italië in kaart. Ben jij ook fan?

Gomorrah Season 5

Na vier populaire seizoenen van de Netflix-serie, volgt er nu een nieuw vijfde seizoen. Hiermee lijkt het einde van de Gomorra reeks in zicht. Tozzi liet weten dat hij aan het werken was naar het slotseizoen. Met het vijfde seizoen worden de losse eindjes dus vastgemaakt. En zo is het verhaal helemaal compleet.

Fans wordt ook geadviseerd om de spin-off-serie, L’Immortale, te bekijken voorafgaand aan de release, aangezien deze fungeert als een brug tussen seizoen vier en vijf van Gomorrah. Tozzi zei ook dat er een “grote verrassing” komt kijken bij deze spannende spin-off, dus fans zullen waarschijnlijk op het puntje van hun stoel blijven zitten.

Spin-off-serie L’Immortale

Check eerste deze spannende serie voor je begint aan seizoen 5 van Gomorrah. Zo zit je er al lekker in en kan je gelijk genieten van vele bingewatch-avonden.

Gomorra scoort goed

Op Netflix is Gomorra seizoen 5 inmiddels te zien, dus pak die popcorn en Pepsi Max. Bel iedereen af en doe de deur op slot. Want het is tijd voor spannende avonden achter de buis. En om je helemaal te overtuigen scoren de seizoenen van Gomorrah op IMDB ook nog eens een 8,7. Dat is echt bizar hoog!

Release-datum

Wanneer kunnen we Gomorra seizoen 5 verwachten? Op dit moment zijn de opnames alweer achter de rug. We hoeven dus niet meer een flinke tijd voor de release wachten. Want in 2021 zijn de nieuwe afleveringen in Italië uitgebracht. Het nieuwe seizoen staat dus voor je klaar. En als we zin hebben in het hele verhaal, kunnen we dit altijd nog eens de eerdere seizoenen van de hitserie op Netflix doorspitten.

Tijd voor een spannende Italiaanse serie? Het is tijd voor Gomorrah. Enjoy goodlife!

Gomorrah in Corona-tijd

Op zoek naar meer spannende Italiaanse series? Volg mensgoodlife, jouw favoriete lifestyle blog voor mannen en blijf op de hoogte van de tofste series en films.

Moet je nog beginnen? Dat kan… begin dan seizoen 1, seizoen 2, seizoen 3 en seizoen 4.

Gomorrah Seizoen 1 trailer