fbpx
laatste-seizoen-gomorrah-op-netflix-vervolg-op-limmortale
laatste-seizoen-gomorrah-op-netflix-vervolg-op-limmortale

Laatste seizoen Gomorrah op Netflix; vervolg op L’immortale

Italiaanse series, you love it or you hate it… DE serie die je niet kan missen als je van Italiaanse misdaad houdt is natuurlijk Gomorra. Gomorrah is een Italiaanse kruising tussen The Godfather en The Sopranos, en brengt de bloederige rituelen van de maffia-clan in Zuid-Italië in kaart. Ben jij ook fan?

Gommorah Season 5

Na vier populaire seizoenen van de Netflix-serie, volgt er nu een nieuw vijfde seizoen. Hiermee lijkt het einde van de Gomorra reeks in zicht. Tozzi laat weten dat hij op dit moment toe werkt naar het slotseizoen. Met het vijfde seizoen worden de losse eindjes dus vastgemaakt.

Fans wordt ook geadviseerd om de spin-off-serie, L’Immortale, te bekijken voorafgaand aan de release, aangezien deze fungeert als een brug tussen seizoen vier en vijf van Gomorrah. Tozzi zei ook dat er een “grote verrassing” komt kijken bij deze spannende spin-off, dus fans zullen waarschijnlijk op het puntje van hun stoel blijven zitten.

Release-datum

Wanneer kunnen we Gomorra seizoen 5 verwachten? Op dit moment zijn de opnames nog niet gestart. We zullen helaas dus nog een flinke tijd voor de release moeten wachten. Op dit moment wordt gedacht aan een release van nieuwe afleveringen in 2021 in Italië. Het is helaas nog niet bekend wanneer we in Nederland het vijfde seizoen van Gomorra kunnen bekijken. Gelukkig kunnen we dit najaar nog eens de eerdere seizoenen van de hitserie op Netflix doorspitten.

Tijd voor een spannende Italiaanse serie? Het is tijd voor Gomorrah. Enjoy goodlife!

Gomorrah in Corona-tijd

Op zoek naar meer spannende Italiaanse series? Volg mensgoodlife, jouw favoriete lifestyle blog en blijf op de hoogte.