nieuwe seizoen van narcos
nieuwe seizoen van narcos

Kijk jij het nieuwe seizoen van Narcos al?

Kijk jij het nieuwe seizoen van Narcos al op Netflix? Wij wel! Narcos Mexico is uit en het is wederom een succesvolle release. Netflix weet op een pakkende manier je aan de buis te kluisteren. Na de razend populaire eerste drie seizoenen stort Narcos Mexico zich op de opkomst van de drugsoorlog in Mexico. Een nieuwe verzameling van narcotraficantes in Mexico en omringende landen passeert de revue, in het bijzonder het beruchte Guadalajara-kartel.

Het nieuwe seizoen van Narcos – Mexico:

Seizoen 1 – 3 van Narcos

Een korte terugblik naar de serie die ons zo bezig heeft gehouden de laatste jaren. Wie had het er niet over? Narcos.. de serie rondom de spraakmakende en gevreesde Pablo Escobar, El Patron. De man die met een ijzige koelte je de keuze geeft tussen Plata.. o Plomo. In het Nederlands vertaald naar zilver of de lood. Ben je omkoopbaar? Of bekoop jij het met de kogel? De rol van Pablo Escobar is uitmuntend vertolkt door acteur Wagner Moura. Hij neemt ons mee in de opkomst én ondergang van deze duistere drugscrimineel die in zijn hoogtij dagen goed was voor tientallen miljarden dollars. Zijn ondergang aan het einde van seizoen 2 gaf gemixte gevoelens. Hij was door en door slecht, en toch werd hij aanbeden door een heel groot deel van Colombia, en voornamelijk in zijn leefomgeving Medellín. Het einde van het tweede gaf ruimte voor een frisse start in seizoen 3 met een nieuwe setting. De handel in cocaïne gaat namelijk keihard door, ondanks de dood van Pablo Escobar. Seizoen 3 draait om het levensgevaarlijke Calikartel, welke zich had gemengd in vrijwel alle lagen van de politiek, justitie en politie.

Zorg voor een goede verbinding

Even tussendoor.. je moet wel connected zijn! Je bent vast al razend enthousiast over het nieuwe seizoen van Narcos en staat te springen om deze op Netflix te gaan kijken. Het laatste wat jij wilt is gedoe met je internetverbinding! Met een abonnement voor Internet en TV van Telfort zitten wij thuis nooit zonder verbinding en daarmee nooit zonder Netflix! Het leven is dan mooi. Of je nu ’s ochtends wakker wordt en je dag wilt starten met een aflevering van je favoriete serie, of dit juist als afsluiter van de dag wilt doen. Het kan áltijd en dat gemak en stukje ontzorging vinden wij heerlijk.

Het nieuwe seizoen van Narcos – Mexico

Terug naar Zuid-Amerika.. We reizen in het nieuwe seizoen van Narcos af naar Mexico en diens oorsprong van de moderne drugsoorlog. In vroegere tijden was de Mexicaanse mensenhandel aan de orde van de dag. Er was een legio aan individuelen die deze handel, samen met de drugshandel in stand hielden. In het begin van de jaren tachtig werkte het Guadalajara-kartel aan een snelle opkomst. Hun leider, Félix Gallardo heeft inmiddels vele bijnamen. Zo wordt hij ook wel genoemd: El Padrino (The Godfather), El Jefe de los Jefes (baas der bazen) en de ”Bill Gates van de cocaïne”. Dat is behoorlijk duidelijke taal. In deze nieuwe Netflix serie wordt de rol van Félix weergegeven door acteur Diego Luna. Hij is het ”succes” achter het Guadalajara-kartel, een kartel dat gezien wordt als een parallel van het Siciliaanse La Cosa Nostra. El Padrino verenigt de vele handelaren tot een enorm imperium. Natuurlijk zien wij ook een andere kant van het verhaal, die van de DEA (Drug Enforcement Administration). Naarmate een DEA-agent, Kiki Camarena, meer en meer op onderzoek gaat naar de fameuze El Jefe de los Jefes, raakt hij verstrikt in zijn missie. Met alle gevolgen van dien.

Als laatste tip

Wat wij ons maar al te goed kunnen voorstellen, en waar wij zelf ook regelmatig tegenaan lopen, is dat wij lang onderweg zijn met bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Ook dan wil je weleens een stuk van een serie bingen! Bingo, het juiste abonnement is de oplossing. Zo geeft een Telfort Sim-only abonnement je meerdere voordelen. Heb je namelijk zowel je telefoonabonnement als je internet en TV abonnement bij Telfort lopen, dan pak je mooie combinatiekortingen mee. Twee keer zoveel data (voor iedereen op je woonadres), factuurkorting, gratis FOX eredivisie en het Pluspakket? Het zijn een aantal slimme deals die een uitkomst zijn voor de moderne man.

Dus.. resumé. Zorg voor een comfortabel abonnement met ruime bundel en zorg dat Netflix op al je devices paraat staat. Narcos Mexico aan en genieten maar!

Lees meer over spannende series op lifestyle platform mensgoodlife.