Marvel lanceert twee bloedspannende series
Marvel

Marvel lanceert Agents of S.H.I.E.L.D en Agent Carter

Ga mee op avontuur met Agents of S.H.I.E.L.D en Agent Carter, twee bloedspannende live-action-verfilmingen die door Marvel Cinematic Universe tot leven zijn gebracht. We kennen Marvel Comics allemaal wel, de uitgever van vele stripverhalen zoals X-Men, Thor, The Avengers en Spiderman. Maar wist je ook dat van deze uitgever binnenkort twee nieuwe series te zien zijn op streamingdienst Videoland? Dat dachten we al… Lees daarom snel verder!

Marvel Cinematic Universe

Agents of S.H.I.E.L.D

agents-of-shieldSuperhelden organisatie S.H.I.E.L.D. heeft een nieuwe missie: de wereld en haar onschuldige burgers beschermen tegen al het kwaad. De agenten van deze super geheime organisatie doen dit niet met twee vingers in hun neus. In tegendeel zelfs. Agent Phil Coulson is back in action en op zoek naar een onzichtbare en onbekende vijand. De vraag luidt dan ook: hoe ga je iemand zoeken waarvan je niet weet wie het is? Agent Phil laat zich echter niet misleiden en weet zijn detectivebureau slim in te zetten. Ze zijn immers hard nodig in de strijd met de alsmaar groeiende criminaliteit. Over de hele wereld spelen zich steeds meer vreemde en onbekende zaken af en het is dan ook de taak van de agents of S.H.I.E.L.D. om hierin orde te scheppen. Ze zijn niet voor niets de Strategic Homeland Intervention Enforcement and Logistics Division! De seizoenen 1 tot en met 4 van Agents of S.H.I.E.L.D. zijn vanaf 1 februari te zien bij Videoland.

Agents of S.H.I.E.L.D trailer

– Marvel Cinematic Universe –

Agent Carter

agent-carterDuik in het verhaal van Peggy Carter, Marvel Comics-personage die de hoofdrol speelt in een verfilmde comedy die zich afspeelt in 1946. Peggy Carter, a.k.a Agent Carter is lid van het net opgerichte Strategic Scientific Reserve. Ze werkt nauw samen met Howard Stark (de vader van Tony Stark die we kennen als de Iron Man) en zijn butler Edwin Jarvis om het kwaadaardige Russische Leviathan een halt toe te roepen. Als vrijgezelle vrouw in Amerika worstelt Peggy met haar leven. Ook het verlies van de liefde van haar leven, Steve Rogers, maakt het er niet beter op. Toch doet ze er alles aan om haar doel scherp voor ogen te houden. Seizoen 1 en seizoen 2 van Agent Carter zijn vanaf 15 februari te zien bij Videoland.

Agent Carter trailer

Overtuigd na het lezen van dit artikel? Laat de openhaard vlammen, trek een goede fles rood uit het rek en geniet van deze twee bloedspannende series die je niet mag missen. Ontdek meer te gekke series voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.