Marvel's Luke Cage
Marvel

Marvel’s Luke Cage

Laat je meeslepen in Marvel’s Luke Cage, de zenuwslopende actieserie waar de bulletproof ex-convict de straten van Harlem veilig houdt. Uitgebroken uit de extreem beveiligde Seagate Federal Penitentiary, start Luke Cage een nieuw leven op.

[divider]Marvel’s Luke Cage[/divider]

Hoe het allemaal begon

Na jarenlang gevangen gezeten te hebben voor een jonko-ride met zijn broeder, wordt het duo opgepakt door de politie. Gescheiden van elkaar komt Carl Lucas terecht in de streng beveiligde gevangenis in Seagate. Jarenlang moest hij illegale gevechten aan gaan om in leven te kunnen blijven. Dit tot op een dag dat iets ongekends gebeurde. Net wanneer Carl tot moes geslagen was, werd hij aan een geheim experiment onderworpen. Half dood werd hij in water gedoopt, waarna het experiment op gruwelijke wijze misliep. Het hele laboratorium explodeerde. Wonder boven wonder overleefde Carl dit, waarna hij op de vlucht ging.

Held van Harlem: Luke Cage

Carl Lucas startte een nieuw begin op bij de harmonieuze kapperszaak van Pop in hartje Harlem. Hij wilde zich gedeisd houden maar werd al snel overtuigd door Pop. De buurt heeft een held nodig en Carl gebruikt als dekmantel de naam Luke Cage. Hij neemt het op tegen drugsbaas Cornell “Cottonmouth” Stokes. De rest van het verhaal ga je zelf ontdekken.

Marvel’s Luke Cage is een actieserie met veel zwarte humor, gangsters en kogels. Pak de popcorn, bel je chick en lay back. Enjoy Goodlife!

[divider]Trailer Luke Cage[/divider]

https://www.youtube.com/watch?v=sB1in0KkoG4&t=7s

Check de gaafste verhalen over de beste mannen series op mensgoodlife.