op-culinaire-ontdekking-met-chefs-table-op-netflix
Chef’s Table

Op culinaire ontdekking met Chef’s Table op Netflix

David Gelb neemt ons met de serie Chef’s Table al 6 seizoenen mee in de keukens en levens van wereldberoemde culinaire chefs. Sinds 2015 is deze truffel onder de food-docu’s te vinden op Netflix.

Eten is dé passie van de chefs. Ze dromen over, denken aan en leven voor voedsel. De restaurants zouden niet misstaan als ware art galleries. Elke chef heeft zijn of haar eigen verhaal en de afleveringen serveren een kijkje in de routes die ze afgelegd hebben tot de populaire en succesvolle chefs die ze nu zijn.

Goed leren koken en inspiratie opdoen tegelijk? Je doet het met deze serie op Netflix. Er zijn meerdere seizoenen. Er is dus meer dan genoeg inspiratie en je bent voorlopig nog niet klaar. Ga er dus lekker voor zitten met een glas wijn en geniet van deze te gekke serie.

Chef’s Table of Netflix

Wat je kunt verwachten van Chef’s Table? Food porn, vermaak, culinaire hoogstanden, een nieuwe verslaving en heel veel inspiratie. Enjoy goodlife!

Vind nog meer entertainment nieuws op het lifestyle platform mensgoodlife. Het mannenblog in Nederland voor de moderne man en heer. Lekker genieten met lekker eten en drinken doe je met mensgoodlife. Jouw dagelijkse dosis inspiratie haal je hier, lees verder en geniet van het goede leven.