Romantische dramaserie Gran Hotel
Antena 3

Romantische dramaserie Gran Hotel

Laat je verleiden door de volledig in Spaans gesproken romantische dramaserie Gran Hotel. Een serie die met een 8,5 op IMDB je niet snel zult vergeten.

Gran HotelHoofdrolspelers Yon González als Julio Espinosa en Amaia Salamanca als Alicia Alarcón nemen je mee op een avontuur in een luxueuze hotel dat zich afspeelt in 1905. Een tijd waarin het verschil tussen rijk en arm groot was.

Het personeel in het hotel is onzichtbaar voor haar gasten. Enige vorm van vriendschap is ondenkbaar, je moet blij zijn dat je werk hebt. Fouten en leugens worden absoluut niet getolereerd door de eigenaresse Doña Teresa. Hard werken en je mond houden is het motto.

Het verhaal van Gran Hotel

Julio Espinosa die feitelijk Julio Olmedo heet is op zoek naar antwoorden. Antwoorden die de vraag beantwoorden waarom zijn zus Christina Olmedo (dienstmeid in het hotel) niets meer van haar laat horen. In het hotel gat Julio als ober op onderzoek uit. Hij ontdekt steeds meer over de geheimen in het hotel. Waarbij een onmogelijke romance zich voordoet voor met niemand minder dan Alicia, de dochter van doña Teresa. Hoe het verhaal verder gaat zul je zelf moeten ontdekken. Check Gran Hotel op Netflix, enjoy Goodlife!

Trailer

Lees ook onze review over de te gekke serie Babylon Berlin!