spaanse-serie-elite-seizoen-2-op-netflix
Netflix

Spaanse serie Élite seizoen 2 op Netflix

Heb jij seizoen 1 van de Spaanse serie Élite al volledig gebingewatched? Dit seizoen telt ook dit keer weer slechts 8 afleveringen. Time flies when ur having fun! Dan zul je vast blij zijn dat seizoen 2 sinds 6 september 2019 op Netflix staat. Élite is een echte Netflix original. Ofwel een Spaanse serie geproduceerd door Netflix. Seizoen 1 werd uitgebracht op 5 oktober 2018 en was toen al meteen een groot succes. Vandaar dat Netflix snel weer aan de slag is gegaan met het produceren van een nieuw seizoen. Dat geldt ook voor seizoen 3! Geruchten gaan dat deze al in de maak is. Wordt vervolgd…

Seizoen 1 Élite

In seizoen 1 zagen we hoe een moord plaatsvond in een exclusieve school. Een school die alleen toegankelijk is voor de “elite” onder ons. Het lijkt hier altijd rozengeur en maneschijn maar in werkelijkheid zijn er een hoop undercover romances en geheime praktijken gaande. Het begint allemaal wanneer er drie arbeidskinderen gestuurd worden naar “Las Encinas” omdat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. Dit zorgt voor een duidelijke splitsing tussen arm en rijk in de school. De drie arbeidskinderen behoren namelijk niet officieel tot de absolute elite. Uiteindelijk lijden de conflicten zelfs tot een moord. Maar wie heeft de moord gepleegd?

Cast Élite

Het kan zomaar zo zijn dat je een aantal bekende gezichten zult zien in deze serie, zoals Denver. Een van de bankrovers uit La Casa de Papel. Hij speelt in Elité een elitaire jongen in Las Encinas. Ook verwelkomen we een aantal nieuwe personages in seizoen 2. In seizoen 2 spelen onder andere Jorge Lopez (hij speelde eerder in Disney-film Soy Luna) en Georgina Amorós (Ana Adolescente uit Velvet) en speelt nu Cayetana G. in seizoen 2.

Seizoen 2 Élite

In seizoen 2 gaan we het vervolg zien op de moord die plaatsvond in seizoen 1. Bovendien zien we hoe de nieuwkomers een plaats weten te vinden tussen de elite. Of toch niet… Bekijk gauw onderstaande trailer and enjoy goodlife!

Wil jij meer Spaanse series checken? Lees snel verder op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.