welke-maffia-series-kijk-jij-binnenkort-op-netflix
welke-maffia-series-kijk-jij-binnenkort-op-netflix

Welke maffia series kijk jij binnenkort op Netflix?

Gomorra, Narcos, Peaky Blinders. Lillyhammer.. Criminele organisaties leveren kwaad en verdriet aan de wereld. Het grote voordeel: het is een perfecte basis voor een spannende serie. Voor een goede maffia serie blijven wij met alle liefde binnen. Zeker in deze donkere dagen. Dus pak een biertje, doe die deur op slot, plof op die bank en probeer deze nieuwe maffia series op Netflix!

Godfather of Harlem

Wat een serie! Godfather of Harlem vertelt het waargebeurde verhaal van de beruchte misdaadbaas Bumpy Johnson, die begin jaren zestig terugkeerde van tien jaar gevangenisstraf om de wijk te vinden waar hij ooit de macht had. En dit gaat op zijn zachts gezegd niet zonder slag of stoot! Met de straten onder controle van het Italiaanse volk, moet Bumpy het opnemen tegen de sterke Genovese misdaadfamilie om de controle terug te krijgen. In 2 spannende seizoenen word jij meegenomen in het leven van Bumpy Johnson. Een gangsterepos, geschiedenisles en familiedrama in één.

Somos.

Na het succes van eerdere Mexicaanse series heeft Netflix weer een waargebeurde miniserie toegevoegd. De maffia serie vertelt het verhaal over het leven van de inwoners van het Mexicaanse grensstadje Allende, dat wordt overgenomen door een machtig kartel. De drugsoorlogen worden gefilmd vanuit het perspectief van de slachtoffers die, zonder waarschuwing, werden getroffen met gruwelijk geweld. Dit mooie eerbetoon aan de onschuldige slachtoffers van de war on drugs is een indrukwekkende aanvulling op series als Narcos!

Den Osannolika Mördaren

Vrij vertaald; de onwaarschijnlijke moordenaar. Deze Zweedse miniserie is niet 100% een maffia serie te noemen. Toch is het verschil in spanningsniveau en politieke spelletjes maar klein. De Netflix-serie verteld het verhaal van de moord op premier Olof Palme. Na de moord op Palme in 1986 wist Engström tot aan zijn dood aan justitie te ontkomen door een combinatie van durf, geluk en een verbijsterde politiemacht. Deze serie is daarmee niet alleen spannend, maar ook nog eens waargebeurd. Een aangrijpend verhaal, wat je zeker bezig houdt.

Vendetta: Truth, Lies and the Maffia

Deze Italiaanse serie hoort zeker in het maffia rijtje thuis. Deze serie heeft een documentaire karakter en neem je mee in de wereld van de antimaffia-coalitie. Deze coalitie in Sicilië houdt zich bezig met het ontmantelen van de georganiseerde misdaad in het zuiden van Italië. Maar wat gebeurd er als zij zelf van misdaden worden beschuldigd? Bereid je voor op heel wat Truth, Lies and Maffia!

Narcos – Mexico

Vrijdag 5 november was het zover. De release van een nieuw seizoen van Narcos – Mexico. Het wachten is hiermee voorbij voor de vele fans! Met de première van seizoen 3, kwamen er namelijk eindelijk antwoorden op de vragen die overbleven na de finale van seizoen 2. Het personage van Miguel Ángel Félix Gallardo, werd naar de gevangenis gestuurd. Hierdoor ontstond er extra veel druk op de Mexicaanse drugsmarkt en de kartels die de macht verdeelden. Benieuwd hoe het afloopt? Kijk dan snel verder!

Fear city: New York vs. The mafia

In de jaren 70, werd New York geregeerd door de maffia. Ze waren niet te stoppen! In deze documentaire serie word jij meegenomen in het verhaal rondom de val van de meest bekende maffia familie van New York. The end of the golden era of the mob!

Kan jij de spanning niet meer aan? Of doe je er toch nog ééntje voor het slapen gaan. Wat jouw reden ook is om te Netflixen, dat maakt ons niet uit. Zolang je maar op de hoogte bent van de beste maffia series op Netflix. Enjoy goodlife!

Op zoek naar meer spannende netflix series? Check onze beste Europese thriller series op Netflix. Want echt spannende series kijken doe je natuurlijk door ons lifesytle blog te volgen. Het is een plek vol inspiratie. Dus als jij een avond niets te doen hebt, tune in op mensgoodlife en zet Netflix aan.