Sebastian Opitz

Dubai boven de wolken

We weten allemaal dat Dubai bijzonder is, maar weten we ook hoe Dubai boven de wolken is? Het  herinnert ons aan een exotische en extravagante uitvlucht waarbij luxe op het hoogste niveau te vinden is, letterlijk!

Over Dubai

We zijn vele malen verrast door beelden van grond niveau, welke prachtig zijn. Maar het meest adembenemende niveau blijkt toch echt boven de wolken. Deze schitterende foto’s zijn gemaakt door Sebastian Opitz in de Princess Tower in Dubai op een hoogte van maar liefst 414 meter. Een must see tijdens je vakantiereis. De foto’s zijn bijzonder, dit fenomeen gebeurt namelijk gemiddeld maar vijf keer per jaar en het blijft jammer genoeg maar een paar uur rondhangen. Waarschijnlijk zou s ‘avonds geen ander stad zo kleurrijk verlicht en geen mooiere gastheer zijn voor de hoogste gebouwen ter wereld dan Dubai.

Dubai boven de wolken

Van plan om naar Dubai te gaan? Check dan deze 25 dingen die je moet doen als je naar Dubai wilt gaan.

Geniet van Dubai boven de wolken, enjoy goodlife. Ontdek meer reizen voor mannen op lifestyle en travelblog mensgoodlife. Het lifestyle platform voor de moderne kerel die reislustig op zoek is naar lifestyle nieuws. Elke dag delen we inspiratie voor jong en oud.