mensgoodlife-david-jedi-graham-norton
Graham Norton

Geweldige afleveringen van The Graham Norton Show

Er zijn talkshows waar je eeuwig naar kunt kijken. Voor ons zijn dit de geweldige afleveringen van The Graham Norton Show. Een groot scala aan wereldsterren zijn al jaren te gast bij deze hilarische talkshow van Graham Norton. Je kunt je afvragen wie hier eigenlijk nog niet is geweest want de show is inmiddels toe aan haar 22e seizoen.

Wij hebben een drietal afleveringen geselecteerd die je zeker moet kijken. De show sluit maar al te graag af met de beruchte ”Red Chair”. Hilarische verhalen van doorsnee burgers die het van zich af moeten praten. Ook hier hebben wij een leuke aflevering van geselecteerd. Lachen is gezond, met Graham Norton doe je dit zeker! Graham Norton doet dit werk al jaren en gaat dit hopelijk ook nog vele jaren doen. Graham Norton is een icoon in de wereld van de talkshows en krijgt de meest bekende en beroemde mensen op zijn bank. Elke aflevering is hilarisch en staat garant voor vermaak.

Afleveringen van The Graham Norton Show

Benedict Cumberbatch

Chris Pratt, Jennifer Lawrence, Jamie Oliver

sRed Chair – The Graham Norton Show

Lees meer over de leukste series voor mannen op mensgoodlife. Jouw mannenblog die je volgt voor je dagelijkse dosis inspiratie.