5-tips-voordat-je-een-babymoon-gaat-boeken
D-reizen

5 tips voordat je een babymoon gaat boeken

Wil jij nog even lekker weg met zijn tweeën voordat de drukte begint? Lees dan snel verder en ontdek wat jij absoluut moet weten voordat jij je babymoon boekt. In dit artikel delen we je de inzichten uit het Babymoon Vakantie Onderzoek van D-reizen. Een babymoon boeken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Babymoon boeken? Hier zijn de tips…

Wat is een babymoon?

Een babymoon is een vakantie wanneer je vriendin zwanger is. Vaak is dit de eerste zwangerschap en dus de laatste kans om nog even met zijn tweeën te kunnen genieten. Tenminste dat is het doel van een babymoon…

#1 Maak je babymoon romantisch

57% van de vrouwen vindt een babymoon romantisch. Dat lijkt veel maar is het niet als je weet dat ruim 43% het liever anders voor zich had gezien. Een dikkere buik en opgezette enkels blijken in veel gevallen afbreuk te doen aan de romantiek. Stel dan ook geen hike van 10 kilometer voor en vermijd een volle dag zon. Leg je vriendin in de watten, doe wat leuke gezelschapsspelletjes en wees extra lief voor haar. Dit zal zeker helpen.

#2 Zet een babymoon op je bucketlist

Ondanks het feit dat een babymoon door vrouwen niet altijd als romantisch ervaren wordt, staat het toch op de nummer 2 van de zwangerschaps-bucketlist. De top 3 bestaat uit: 1. Quality time met partner, 2. Babymoon en 3. Niks doen.

#3 Kies een betaalbare babymoon bestemming

Spanje staat met stip op de nummer 1 babymoon bestemming, direct gevolgd door Italië. Twee goed bereisbare landen waar je binnen 2 uur vliegen er al bent. Kies voor zon, zee en strand, doe een stedentrip en ga tot op zekere hoogte op avontuur.

#4 Babymoon niet te ver weg met je vriendin

Hoewel in 69% van de gevallen de meeste stellen buiten Nederland hun babymoon vakantie wil vieren, blijft 31% in eigen land. Interessant om te zien is dat 32% er voor kiest om buiten Europa te reizen. Best pittig als je weet dat je hiervoor vaak wat langer in het vliegtuig zit. Ons advies luidt: houd het leuk en kijk hoe je vriendin zich erbij voelt. Zij is (deze keer) de baas.

#5 Let op de kosten van je babymoon vakantie

Circa 73% van de stellen wil niet te veel geld uitgeven aan een babymoon. Er is een kleine op komst en die gaat natuurlijk wat kosten en dan wil je niet vol financiële verrassingen komen te staan. 27% wil niet meer betalen dan aan een gemiddelde vakantie. Spreek dus vooraf een mooi budget af en kies de vakantie die bij jullie past.

Dit waren de 5 babymoon tips die je absoluut gelezen moet hebben voordat jij besluit om met je vriendin op vakantie te gaan. Laat ze jullie vooral niet afschrikken maar juist helpen in de zoektocht van die geweldige vakantie die jullie voor ogen hebben.

Een babymoon boeken doe je met de 5 tips van mensgoodlife, enjoy goodlife!

Check de gaafste reizen voor mannen op lifestyle mannen blog mensgoodlife.