bezoek-een-wereldwonder-als-volgende-reisbestemming
bezoek-een-wereldwonder-als-volgende-reisbestemming

Bezoek een wereldwonder als volgende reisbestemming

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe reisbestemming voor je volgende vakantie of rondreis? Plan dan je vakantie rondom een – of meerdere – van de mooiste plekken op aarde. De volgende wereldwonderen mogen in ieder geval zeker niet ontbreken op jouw bucketlist.

Een reisbestemming dichtbij

Niet voor alle wereldwonderen hoef je lang te vliegen. Noorwegen is namelijk een van de mooiste reisbestemmingen van Europa. Hier bevind je je tussen imposante fjorden, met sneeuw verrijkte bergtoppen en steile rotswanden grenzend aan witte zandstranden en baaien. Noorwegen kent veel Nationale Parken, met watervallen, rivieren, meren, gletsjers en idyllische valleien. En niet te vergeten heb je hier natuurlijk kans om het Noorderlicht te spotten. Al met al genoeg redenen om Noorwegen als volgende reisbestemming te kiezen.

Cookeilanden

Heb jij geen moeite met een lange vlucht? De Cookeilanden liggen helemaal in de Stille Oceaan bij Nieuw-Zeeland, maar dit wereldwonder is zeker de moeite waard! Deze eilandengroep met parel witte zandstranden en helderblauw water voelt een beetje aan als Expeditie Robinson. Bucket-list waardig!

Grand Canyon – Verenigde Staten

Wie denkt aan de Verenigde Staten denkt misschien allereerst aan de steden Los Angeles, New York en Las Vegas. Maar de Verenigde Staten kent ook een overweldigende natuur. In het Grand Canyon National Park vind je de bekende Grand Canyon gevormd door de Colorado-rivier. Een bezoek aan de Grand Canyon is onmisbaar tijdens je rondtrip door Amerika.

Taj Mahal – India

Dit mausoleum is gebouwd in de zeventiende eeuw. Sjah Jahan gaf de opdracht dit grafmonument te bouwen voor zijn echtgenote Mumtaz Mahal, die in het kraambed was gestorven. Inmiddels is het een van de bekendste bouwwerken ter wereld, en wordt het jaarlijks door miljoenen toeristen bezocht.

Boek je reisbestemming

Ben jij klaar voor een nieuwe reisbestemming en avontuur? Boek dan nu je vlucht en enjoy goodlife! Meer lezen over reizen? Bekijk dan ons lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.