de-beste-overnachtingen-voor-tijgerkids-en-luxe-luie-paardtjes
de-beste-overnachtingen-voor-tijgerkids-en-luxe-luie-paardtjes

De beste overnachtingen voor tijgerkids en luxe luie paar(d)tjes

Quality time voor jou en je gezin. Even weg van alle updates, draaiende wasmachines en alleen boodschappenkarren duwen. Tijd om te genieten! Tijd voor de beste overnachtingen. Samen spelletjes doen, wandelingen maken en in de avond knus de kaarsjes aan en een wijntje op tafel. Met deze unieke locaties heb je aan de kleinste even geen kind zodat je ook samen even bij kunt tanken. 

Broodtrommels en schooltassen vullen. Kids naar sport brengen en weer halen. Blijven kijken mag nu niet, dus race je maar heen en weer. Dan is het nu tijd om even gas terug te nemen en weer oog voor elkaar te hebben. 

Tarzan in de jungalow

Je kunt er net niet slingerend aan een liaan naar je slaapkamer maar verder zijn de Jungalows in de Beekse Bergen ontzettend gaaf. Je overnacht in echte Afrikaanse sferen. De bungalows zijn geschilderd in zebra-, giraf- of luipaardprintje en liggen heerlijk vrijstaand in een bosrijke omgeving. Dicht bij het mooie Victoriameer. De 6 persoons Jungalows hebben 3 slaapkamers, een mooie moderne keuken compleet met vaatwasser en een heerlijk woonkamer meteen super panoramisch uitzicht. Klinkt dat niet als een waar paradijsje? 

Luxe Luie paartjes

Zijn jullie echt luxe paardjes? Dan kies je voor de luipaard Jungalows. Deze zijn niet alleen nog ruimer en voorzien van een luipaardprint, ze hebben ook nog een magnetron, een wasmachine en een heerlijk bad. Je Afrikaanse diner is dus zo op tafel gezet en over de vies geworden safari-outfit hoef je je ook niet druk te maken. Wil je even me-time, dan ga je gewoon lekker in bad. Je laptoptas kan dus wel mee maar of je aan werken toe komt is niet zo zeker.

Luxe, luxer … privé sauna met uitzicht 

Wil jij echt even het gevoel weg te zijn? Kies dan voor een van de geweldige Lodges op het Safari Resort Beekse Bergen. Deze hebben een geweldig en indrukwekkend uitzicht over de uitgestrekte savanne of leeuwenvlakte. Maar ook aan de binnenkant mogen de Lodges er zijn. Geïnspireerd door Gurunsi en Mursi (inheemse bevolkingsstammen) waan je je hier echt in Afrika. De lodges zijn zelfs voorzien van Afrikaanse spelletjes en de bedden hebben een heuse klamboe. Zijn de kids lekker aan het spelen, dan ontspan jij in de super luxe badkamer met een heerlijk ruim bad, aparte douche en… een privé sauna.

Op avontuur

Niet zo luxe maar wel heel spannend is slapen in een echte Legertruck op camping Torentjeshoek in Drenthe. Naast de legertruck is er ook een Leger jeep met aanhanger. In de jeep is een stoer stapelbed aanwezig en in de truck is ook plaats voor twee. En als dat niet genoeg is maak je van de 2 bedden in de aanhanger 2 losse slaapplekken of een heerlijk tweepersoonsbed. In de legertruck zitten banken en een klein basis keukentje. In de avond trek je je warmste trui uit je waterdichte rugzak en vertel je verhalen bij het houtkacheltje voor de truck. En als de kinderen slapen, blijf je nog even knus bij elkaar onder het dekentje met een glaasje wijn om de sterren of elkaar te spotten.

Luipaarden, spellen, sauna, genieten… Je doet het in een Jungalow, enjoy goodlife!

Meer beste overnachtingen?

Ontdek meer toffe overnachtingen op lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.