huur-een-luxe-jacht-en-ontdek-de-nederlandse-wateren-lifestyle-blog
huur-een-luxe-jacht-en-ontdek-de-nederlandse-wateren-lifestyle-blog

Huur een luxe jacht en ontdek de Nederlandse wateren

Een boot feestje? Of lekker zonnebaden op het dek? Met het huren van een jacht kun je je tijdens je vakantie in luxe begeven en tegelijkertijd heerlijk ontspannen. Met een private chef of bemanning aan boord hoef jij je nergens druk om te maken en kun je genieten van diverse culinaire hoogstandjes. En niet te vergeten lekkere wijn of champagne onder het genot van een lekkere beat. Bovendien kun je natuurlijk ook gebruik maken van de faciliteiten aan boord en gaan snorkelen, duiken of surfen. Quality time met je familie of vrienden creëer je zo. Kies bij Nautal zelf het aantal personen, de grootte van de boot, de aangeboden diensten, beschikbaarheid, type en nog veel meer. Ontdek al het moois dat Nederland te bieden heeft op de Nederlandse wateren.

Een jacht huren is ideaal voor een ontspannen vakantie vol luxe in eigen land, enjoy goodlife!

Zeeland

De Zeeuwse Eilanden in het zuidwesten van Nederland zijn perfect om je vaartocht mee te starten. Bij verschillende havens kun je aanmeren om pittoreske plaatsen zoals Vlissingen en Terneuzen te ontdekken of te relaxen op het strand. Het Veerse Meer is ook ideaal als je watersport wilt beoefenen, bijvoorbeeld waterski of windsurfen.

Zuid-Holland

Ondanks dat het Groene Hart zich middenin de Randstad bevindt, is het relatief rustig en geschikt voor ontspanning en recreatie. Maar hier kan ook zeker wel een feestje gebouwd worden. Martin Garrix gaf in 2020 met Koningsdag, al varend op een luxe jacht bij Kaag en Braassem, een geweldig optreden. Vaar door de polders en geniet van het prachtige uitzicht dat Nederland te bieden heeft.

Noord-Holland

Los van de grote steden die je kunt bezoeken, kun je in het Noorden van ons land met een jacht varen op het Ijselmeer, Markermeer, en Uitgeestermeer. Aan het Markermeer in Lelystad ligt Batavialand. Dit is een echte ontdekkingstocht voor het hele gezin.

Friesland

En dan hebben we nog de Friese wateren! Wij zijn altijd erg gecharmeerd van het waterlandschap in Friesland Het is een van de vele dingen waar deze provincie bekend om staat. Wat ons ‘m doet is de afwisseling van de vele beken, vaarten, plassen en singels gecombineerd met een prachtig landschap. Wil jij er een dagje op uit, dan kunnen wij een het huren van een boot in Sneek aanbevelen. En de kleine slootjes? Die zijn natuurlijk om over te fierljeppen!

Wil jij meer lezen over vakantie en reizen? Volg dan online lifestyle blog mensgoodlife