top-voor-een-weekendje-weg-in-het-najaar
top-voor-een-weekendje-weg-in-het-najaar

Top 4 weekendje weg in het najaar

Het najaar is heerlijk voor een klein weekendje weg. Een uitje naar een mooie stad of lekker de natuurlijk in.. Maar dit jaar is toch wat anders dan normaal. Toch zijn er ook dit jaar nog prachtige plekken voor een heerlijke Getaway. Waar ga jij naartoe?

#1 Weekendje genieten in het bos

De herfst is prachtig! Zeker voor een uitje naar het bos. De natuur kleur rood en oranje en het buiten kun je lekker uitwaaien. Trek een dikke trui aan en ga voor een warme thee of chocolademelk. Krijg jij ook geen genoeg van deze tijd van het jaar? Maak dan een weekend-wandeling in het bos in de buurt of ga er een paar dagen tussenuit. Ver weg van de drukte en de hectiek van de stad en het werk, kom je hier zeker tot rust.

#2 Tijd voor jezelf in de Wellness

Tijd voor jezelf is niet altijd vanzelfsprekend, maar oh zo heerlijk. Laat je eens in de watten leggen op een Wellness-weekend. Met een warme sauna en een dampende jacuzzi kom je dit najaar zeker wel door! . 

#3 Weekendje uitwaaien aan de kust

Op een verlaten strand krijg je al snel het gevoel dat je alleen op de wereld bent. Uitwaaien in de verfrissende zeewind en na afloop genieten van een lekker biertje? Dat is zeker een fijne herfstbreak!

#4 Op bezoek in het zuiden

Even een weekend naar het buitenland? Ga dan eens kijken bij onze zuiderburen! Een wafel en een eigenzinnig speciaalbiertje in een bruine kroeg maken je uitje compleet.

Check onze top 4 weekendje weg, geniet er intens van and enjoy goodlife!

Lees meer over weekendjes weg op lifestyle platform en mannen blog mensgoodlife.