undercover op vakantie met secret escapes
Rakicevic Nenad

Undercover op vakantie met Secret Escapes

Psssst neem je vriendin mee en ga undercover op vakantie met Secret Escapes, de place to be voor de meest exclusieve en unieke luxe hotels en dat tegen absolute bodemprijzen.

Undercover op vakantie

Bij Secret Escapes regel je de beste prijzen voor luxe uit zorgvuldig geselecteerde hotels en reizen wereldwijd, met korting tot wel 70% in vergelijking met wat je zou betalen als je ergens anders zou boeken. Het geheim van Secret Escapes? Nou ja, zelfs de beste hotels willen niet met lege kamers blijven zitten…

Meld je aan en krijg als lid gratis speciale aanbieden in je mailbox. In ruil voor je e-mailadres krijg je prijzen voor hotels en reizen die je nergens anders zult vinden.

Sawah Indah VillaDe filosofie van Secret Escapes

Een aanbod dat alleen bestaat uit hotels en reizen waarvan jij overtuigd bent dat ze ver boven de rest uitsteken. Dat is de gedachte. Alleen vier- en vijfsterrenhotels komen in aanmerking bij Secret Escapes. Je bent dus verzekerd van pure luxe.

De reisexperts stellen op basis van zorgvuldige criteria haar aanbod samen. Luxe hotels, wellnessresorts, boetiekhotels in landelijke omgevingen, prachtige designhotels, tropische strandvakanties, you name it!

Om het helemaal af te maken heb je vrijwel altijd extra opties om je verblijf nog verder te veraangenamen. Upgrades die je nergens anders vindt zoals een fles champagne, massages en dat soort dingen behoren gewoon tot de mogelijkheden. Dat willen jij en je vriendin toch ook?

Mai House Patong HillHoe Secret Escapes werkt

Je vakantie boeken moet leuk zijn en dus geen stressvolle ervaring zijn. Alle reizen en luxe hotels worden dan ook exclusief aan de leden gepresteerd. Tijdens de actieperiode vind je dus hier absoluut de beste prijs. Verder zoeken op Booking.com bijvoorbeeld hoeft dus niet.

Elke week worden er weer nieuwe, tijdelijke aanbiedingen gepresenteerd die je ongeveer tien dagen lang tegen een scherp tarief kunt boeken. Let alleen wel op dat de beschikbaarheid van de laagste tarieven soms beperkt kan zijn. Je moet er dus snel bij zijn als je wat leuks ziet.

Check snel jouw droomvakantie op Secret Escapes, relax and enjoy Goodlife.

Meer reistips voor mannen nieuws check je op lifestyle platform mensgoodlife.