versterk-je-relatie-met-een-leuke-stedentrip-in-nederland
versterk-je-relatie-met-een-leuke-stedentrip-in-nederland

Versterk je relatie met een leuke stedentrip in Nederland

Toe aan een uitje met z’n tweetjes? Dan is een stedentrip in Nederland een echte aanrader. Of je nu houdt van winkelen, musea bezoeken of uit eten gaan; Ons land heeft heel wat moois te bieden. Wat inspiratie nodig voor een romantische get-away? We geven jou de tips voor leuke steden in Nederland.

Weekendje weg in het knusse Breda

Deze stad staat echt voor gezelligheid met een zachte G. Je kunt in Breda heerlijk dwalen door de oude binnenstad, de Grote kerk bezoeken, rust zoeken in het Begijnhof of juist grensverleggende street art bekijken in het Chassépark. En in Breda kun je fantastisch uit eten en superleuk winkelen. Op naar Brabant, mensen.

Het Verrassende Deventer

Deventer is een kleinere maar mooie oude stad aan de rivier de IJssel. Met name het historische centrum is echt een bezoekje waard! Deze stad vol met steegjes, smalle winkelstraten, pleinen en veel historie brengt je terug in de tijd. Bezoek de verschillende musea en beklim bijvoorbeeld de toren van Lebuineskerk. Dan wordt je zeker beloond met een mooi uitzicht over de stad!

Ontdek het bruisende Groningen

Leuke stedentrip Nederland? Dan moet kan ook zeker Groningen niet vergeten worden, dit is namelijk echt één van de leukste en meest bruisende steden van het land. Je kunt geweldig winkelen in Groningen en er zijn superveel leuke clubs, cafés en restaurants.

Tip: huur een huurfiets of leen een OV fiets en leer in korte tijd ook de gezellige buurtjes van Groningen kennen. Zo waan je je al snel een echte Groninger.

Romantisch Maastricht

Je vind al het leuks van het mooie Maastricht in een compact gebied, uitgesmeerd over beide overs van de rivier de maas. Het Vrijthof is het epicentrum van de stad waar je heel wat cafés, musea en schitterende kerken vindt. De straten hieromheen vormen een bijna middeleeuws labyrint vol winkeltjes en mooie plekjes.

Stedentrip in het buitenland

Wil je wat langer weg dan alleen een weekendje? Dan kan je uiteraard ook kiezen voor een stedentrip in het buitenland. Tegenwoordig wordt daarbij steeds vaker gebruikt gebruikt van snelle en comfortabele treinen. De keuze is reuze want Europa heeft diverse mooie steden die leuk kunnen zijn voor jullie romantische citytrip.

Toch op zoek naar een mini-break buiten ons kleine kikkerlandje? Lees dan ook ons blog; De beste stedentrips dichtbij huis, of lees meer over geweldige reizen met je partner op lifestyle blog mensgoodlife. 

Toe aan een uitje met z’n tweetjes? Dan is een stedentrip in Nederland een echte aanrader. Enjoy goodlife!