weekendje-weg-in-de-wintermaanden
weekendje-weg-in-de-wintermaanden

Weekendje weg in de wintermaanden

De winter is aangebroken en dat betekent dat het weer tijd is om een lekker weekendje weg te plannen. Ga jij voor een wellness uitje? Zoek je de winterzon op? Of ontga jij de natte Hollandse winter en ga jij het liefst naar de echte winterse taferelen. Wij zetten voor jou 4 heerlijke wintertrips op een rijtje.

#1 Tijd voor jezelf: een wellness weekend

Gun jezelf een paar dagen echte ontspanning! Bezoek bijvoorbeeld een heerlijke wellness. Bijvoorbeeld in het zuidelijke puntje van Limburg. Geniet overdag van de grootste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa in het romantische Valkenburg en kom daarna helemaal tot rust in de spa!

#2 Bezoek de kastelen en oerbossen in Duitsland

Ook dicht bij Nederland kan het heel sprookjesachtig zijn! Bezoek bijvoorbeeld eens de Duitse deelstaat Thüringen! Dit gebied biedt alles voor een heerlijk weekendje weg. Eindeloos banjeren door de natuur van het Thüringer Woud, de oudste biertjes drinken en meer dan 400 kastelen te bezoeken in de regio! Als je fan bent van sprookjesachtige uitzichten, heerlijk eten en gevarieerde natuur. Dan zijn onze oosterburen zeker het bezoeken waard.

#3 Met de trein naar de sneeuw

Ben jij een echte wintersportliefhebber? Waarom dan niet een weekendje naar de sneeuw! Ga relaxt met de trein en ga zelfs voordelig retour in één weekend. Wat dacht je bijvoorbeeld van Kirchenberg? Vrijdagavond de trein in richting Oostenrijk en zaterdagochtend duik jij direct de piste op. Dat is pas het wintergevoel!

#4 Weekendje de winter ontvluchten

Op souvenir jacht in de bazaar, ‘s avonds genieten van tajine’s en ‘s middags luieren in je riad bij een zwembad in de zon. In Marokko vind je een combinatie van cultuur, warmte, natuur en heerlijk eten. Vlieg bijvoorbeeld naar het oh zo mooie Marrakech. Marrakech de bekendste van de vier Koningssteden en niet voor niks de perfecte bestemming voor een stedentrip! Na zo’n 3,5 uur vliegen stap je een compleet andere wereld binnen. Een prachtig sprookje van 1001-nacht.

Ontdek de vier ultieme weekendjes weg en geniet intens van jouw minivakantie, enjoy goodlife!

Lees meer over weekendjes weg op lifestyle platform en mannen blog mensgoodlife.