de-verschillen-tussen-alle-ipad-modellen
Element5

De verschillen tussen alle iPad modellen

Een iPad aanschaffen? Vroeger was de keuze makkelijker, je hoefde alleen te kiezen tussen de eerste of de tweede generatie. Tegenwoordig wordt het ons moeilijker gemaakt en zijn er meer varianten die we tegen elkaar weg moeten strepen. Sinds de lancering van de mini, de Air en de Pro zien we soms door de bomen het bos niet meer… Welke past nou bij mij?!

[divider]Alle iPad modellen op een rijtje: welke past nou bij mij?[/divider]

In dit artikel nemen we de keuze-struggles weg en zetten we alles op een rijtje. Van de mini tot de Pro, met genoeg informatie maak je gegronde keuzes. Dus lees maar snel verder en laat de iPad-chaos als sneeuw voor de zon verdwijnen!

iPad mini

Klein werd nóg fijner toen de iPad mini in 2019 met verbeteringen uit kwam. Met haar 7,9-inch display kunnen we deze kleinste van de family als erg handzaam en gemakkelijk op te bergen bestempelen. De mini heeft een wat ouderwets design met dikke schermranden en een homeknop (die bij veel nieuwe Apple-producten verdwenen is).

Voor 459 euro is de mini met 64GB opslagruimte van jou! Dit is een van de goedkopere onder de hele line-up. Deze iPad mag dan wel klein van stuk zijn, bomvol power zit ie ook! Je kunt ware kunstwerken op dit dunne schermpje maken met Apple Pencil, je houdt hem makkelijk in één hand vast en augmented reality zorgt ervoor dat je de nieuwe inrichting van je huis kunt bekijken. Dit kleintje mogen we zeker niet onderschatten!

iPad

Met haar 9,7-inch display is de iPad groter dan de mini. Voor degene die de mini wat te klein vinden is dit een heel interessante optie. Hij wordt gezien als de computer van nu. Als je bedenkt hoe een computer eruit zou zien als die vandaag de dag zou worden uitgevonden, dan kom je uit bij de iPad. Krachtig, makkelijk mee te nemen, te bedienen op meerdere manieren en ga zo maar door.

Deze iPad laat zelfs mannen multitasken! Hij deinst niet terug voor degene die willen face-timen, internetten, projecten typen en dat allemaal tegelijk. De gemiddelde iPad-gebruiker is geneigd om voor deze te gaan. De aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding is hier een reden voor. Daarnaast heeft hij gewoon alles wat je nodig hebt op een tablet. De prijs is minder dan die van de mini, voor 359 euro kan je hem al krijgen. Let wel op: dan heb je namelijk de helft van de opslagruimte van de mini, in plaats van 64GB heb je 32GB geheugen.

iPad Air

De Air is net zoals de mini nog niet zo lang onder ons. Qua prijs en kwaliteit heeft dit toestel een plek tussen de iPad en de iPad Pro bemachtigt. Onder het 10,5-inch display is ook bij de Air nog een homeknop te vinden. Betere prestaties en een mooiere beeldkwaliteit zijn factoren die mensen richting dit toestel trekken. Wat je maar kunt bedenken, je kunt het allemaal tegelijk doen. Deze Air zit vol met power!

Wil je de iPad Air aanschaffen dan vliegt de prijs wel even de lucht in. Voor minimaal 569 euro heb je de Air in huis (maar dan heb je ook wat hè!).

iPad Pro

De iPad-line-up eindigt met de Pro. Deze pro onder de toestellen is de absolute winnaar qua krachtige prestaties en grafische ervaringen. In tegenstelling tot de andere iPads heeft de Pro minimale schermranden en Face ID. Let wel op dat deze tablet geen koptelefoonaansluiting heeft en alleen maar de duurdere versie van Apple Pencil ondersteunt.

Zoals we misschien al wel verwachtten is het prijskaartje van dit toestel hoog. Je moet minimaal 899 euro neerleggen om de kwaliteiten van de Pro te ervaren. Voor dit bedrag heb je een 11-inch display met 64GB geheugen. Wil je, nu je toch deze uitgave gaat doen, meteen een nog groter model? Dat kan! Voor minimaal 1119 euro heb je een model met 12,9-inch display.

Als je dan eindelijk je keuze hebt weten te maken tussen al dit moois, kun je beginnen aan de finishing touch. Je wil je nieuwe aanwinst natuurlijk wel tegen een stootje beschermen en daarom is een hoesje een must. Ook kun je de iPad wat persoonlijker maken met een hoesje dat bij jou past! Ipad hoesjes van Iphone-cases.nl helpen jou bij het beschermen en persoonlijker maken van jouw iPad! Enjoy goodlife!

https://www.youtube.com/watch?v=YJ5q8Wrkbdw

Meer gadgets nieuws voor mannen vind je op het lifestyle platform mensgoodlife!