kreuk-en-pluisvrij-met-slimme-kledingstomer
kreuk-en-pluisvrij-met-slimme-kledingstomer

Kreuk- en pluisvrij met slimme kledingstomer

Of je nu gewoon aan het werk mag, lekker uiteten gaat, iets te vieren hebt of andere leuke plannen hebt, je hebt een outfit nodig. We kennen allemaal wel die momenten dat dat ene overhemd, die je eigenlijk aan wil trekken, net uit de was komt en nog gestreken moet worden… of dat dat opgefrommelde hoopje kleding in je kast toch iets meer kreukels heeft veroorzaakt dan verwacht… Even snel, snel strijken gaat hem vaak niet worden, maar met een kledingstomer trek je wel gauw aan wat je écht aan wil trekken!

Kledingstomer

Zo’n handige kledingstomer haalt kreukels uit je kleren zonder dat je een strijkplank nodig hebt. Zo kun je last-minute je kleding de nodige touch-up geven. Binnen no-time (nog geen 10 seconden) is hij opgewarmd en startklaar. Afhankelijk van hoe gekreukeld je kledingstuk is, kun je er tot 3 stukken kleding mee stomen.

Er is nog meer

Kreukels zijn vaak niet het enige probleem… De irritante pluisjes en haren op je kleding zijn om gek van te worden. Ook tegen dit probleem loop je vaak pas op het laatste moment, wanneer je eigenlijk geen tijd meer hebt, aan. De plakkerige rollers zijn het niet helemaal, maar de kledingstomer kan je ook hier uit de brand helpen. Dankzij het omkeerbare opzetstuk vervult deze stomer 2 cruciale functies. Naast het ontkreuken van je kleding, verwijdert het ook pluisjes en haren. Je switcht het opzetstuk in een handomdraai van kant en zo kun je met de fluwelen kant kreukels uit je kleding halen, en met de andere kant verwijder je die irritante pluisjes. Als tip geven we mee om even 30 seconden te wachten tot je weer van opzetstuk wisselt, je wilt niet dat je vingers verbranden.

De natuurlijke kracht van stoom doodt tot wel 99,9% van de virussen en bacteriën wat je kleding weer net als nieuw maakt. Zo kun je fris en fruitig je dag weer door. Dit hebben wij zelf ook zo ervaren, een gedragen pantalon was na een stoombeurt de dag erop weer als nieuw. Nare geurtjes waren nagenoeg volledig verdwenen en hij zag er weer prachtig uit.

Op reis met je kledingstomer

De Pure Pop kledingstomer is licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, zo helpt hij je thuis, op vakantie en ook op business trip. Zo sta je op jouw vakantiefoto’s er altijd fris en kreukvrij bij.

Ontkreuk, verfris en verwijder pluisjes van je outfit, enjoy goodlife!

Footage

Ontdek meer gadgets op het lifestyle nieuws platform voor mannen mensgoodlife.