wifi tuner kpn
KPN

Wifi-advies op maat met de Wifi Tuner

Slechte wifi-verbinding in sommige delen van je huis.. Herken je dat? Met de Wifi Tuner van KPN is dat verleden tijd. Je kunt dan zelf een wifi-check doen én de wifi-kwaliteit in elke ruimte een boost geven!

[divider]Wifi-advies op maat met de Wifi Tuner[/divider]

Stel je voor: terwijl je een Youtube-filmpje kijkt, loop je vanaf je huiskamer naar je slaapkamer. Dan opeens stopt je filmpje omdat de wifi-verbinding in je slaapkamer dramatisch is. Super vervelend! Maar vanaf nu is een slechte verbinding in je huis verleden tijd. De Wifi Tuner van KPN is een online tool waarmee je zelf de wifi-kwaliteit in je hele huis kunt checken én verbeteren. Hiermee heb je in elke hoekje en gaatje, van kelder tot zolder, Wifi van KPN.

Hoe werkt de Wifi Tuner?

Ieder huis is anders en moet op zijn eigen manier behandeld worden. Bij de Wifi Tuner is hier rekening mee gehouden en daarom krijg je wifi-advies op maat. Je kunt bijvoorbeeld tips krijgen om de kwaliteit te verbeteren, of je krijgt het advies om een wifi-versterker te nemen. Om te bepalen wat jouw huis nodig heeft, doorloop je de volgende stappen in de Wifi Tuner (easy as that 😉 ).

Stap 1: wifi-kwaliteit analyseren

Allereerst meet je de wifi-kwaliteit in een aantal verschillende ruimtes in huis. Je geeft antwoord op een paar korte vragen en je loopt door je huis om je internetsnelheid te meten.

Stap 2: de oplossing van de Tuner uitvoeren

De Wifi Tuner heeft bijna 100 verschillende uitkomsten. Daarvan kunnen er 1 of meerdere dé oplossing voor jouw situatie zijn. Deze oplossing kan gaan van simpele tips tot nieuwe hardware, zoals een andere Experia box of een wifi versterker. Heb je hardware als oplossing? Dan krijg je de benodigde apparatuur om in jouw huis alles uit je wifi te halen. Nadat je de apparatuur met de installatie app hebt geïnstalleerd, doe je nog even een meting.

Stap 3: goed of niet?

Yes or no? Als het goed is, heb je nu overal in je huis goede wifi! Woehoe! Is er toch ergens nog iets mis? Dan is KPN niet de moeilijkste en lossen zij je wifi-probleem op. Een simpel belletje naar de experts van KPN of een chat met deze experts en zij helpen met het vinden van de oplossing. We kunnen het ons niet voorstellen, maar als het probleem nu nog steeds niet gefixt is, dan stuurt KPN de reddende engel (een monteur) op pad om je te helpen. Oftewel, samen met KPN zorg je ervoor dat de wifi overal in huis optimaal is! Let’s do this!

Check de Wifi Tuner zelf

Dus, als je een haperende of verdwenen wifi-verbinding in huis ook zo zat bent, check dan maar snel je wifi-kwaliteit met de Wifi Tuner. Waar wacht je nog op? De oplossing is dichterbij dan je denkt ;). Enjoy goodlife!

Meer gadgets nieuws vind je op het lifestyle platform mensgoodlife!