virtueel-borrelen-met-de-houseparty-app
virtueel-borrelen-met-de-houseparty-app

Virtueel borrelen met de Houseparty app

In deze tijden van social distancing zijn wij allemaal op zoek naar een beetje houvast, vermaak en sociaal contact. Maar hoe doen we dat? Ben jij ook zo benieuwd… Lees dan verder en ontdek Houseparty.

Want dit is de app die je niet mag missen. Gezellig feesten is nooit zo dichtbij geweest. Als moeten we ook weer eerlijk zijn dat inmiddels de app niet meer gebruikt wordt. Het was even een hype en nu is het alweer verleden tijd. Zo snel kunnen dingen soms gaan. Maar we delen je deze leuke info sowieso, dus check it out en wie weet herinner je deze app nog.

Houseparty

Skype, Facebook, Zoom, Whatsapp, Facetime en de trending Houseparty app, ze helpen je om in contact te blijven met anderen. Wel zo gezellig! Zo kun je met de Houseparty app snel een videochat opzetten voor maximaal acht mensen. Ook kun je mensen uitdagen voor verschillende spelletjes en is het makkelijk te zien wanneer twee of meer van je contacten aan het videochatten zijn. Zo kun je meteen in het gesprek springen. Al klaar voor je volgende huisfeestje?

Okay I’m bored in the house and I’m in the house bored, enjoy goodlife!

Check meer gadgets op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.