audi Q8
audi Q8

Nieuwe Audi Q8 E-tron rijdt honderden kilometers verder

De Audi Q8 E-tron is de nieuwste elektrische auto van de Duitse autofabrikant en laat zien dat Audi het met deze prachtige aanvulling goed heeft begrepen. Deze high-end SUV is ontworpen om luxe, prestaties en milieuvriendelijkheid te combineren in één pakket. Hiermee kiezen consumenten voor een keuze waarmee ze hun ecologische voetafdruk verkleinen zonder aan stijl of prestaties in te leveren.

De kracht van de Audi Q8 E-tron

Het hart van de Q8 E-tron wordt gevormd door een krachtige elektrische aandrijflijn die een indrukwekkende 355 pk en 414 pound-feet koppel levert. Hiermee accelereert de auto in slechts 5,6 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur, en geloof ons; dat is snel!

Hiermee is deze Q8 een van de snelste elektrische SUV’s op de markt is. Maar dat is nog niet alles. De elektromotor heeft een actieradius tot meer liefst 578 kilometer. Zo kun je met de Q8 E-tron lange ritten maken zonder te hoeven stoppen om op te laden.

Een van de meest indrukwekkende aspecten van de Q8 E-tron is zijn vermogen om snel op te laden. De auto kan met een krachtige DC-snellader in slechts 30 minuten worden opgeladen tot 80% van de capaciteit. Mocht je dus onderweg toch willen laden, dan heb je met deze Audi echt een praktische optie.

Kortom, de Audi Q8 E-tron is een uitstekende keuze voor consumenten die een high-performance elektrische SUV willen die niet willen inleveren aan luxe of stijl. Met zijn indrukwekkende actieradius, snelle oplaadtijden en geavanceerde functies betekent de Q8 E-tron een belangrijke stap voorwaarts voor elektrische voertuigen en zal hij zeker razendpopulair zijn. Want zeg nu zelf: Het is toch ook een bruut model!

Foto’s van de nieuwe Audi Q8 E-tron

Video impressie

Ontdek meer autonieuws op lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.

Foto’s: Audi