geniet-van-je-eigen-biertap-de-heineken-sub
Heineken

Geniet van je eigen biertap: De Heineken SUB

De serene klanken van triomf galmen door de huiskamer. Het iconische intro lied van de Champions League werkt als een waarschuwing. Ga NU nog even snel naar het toilet, of je houdt het maar op tot het tweedelige fluitsignaal de rust in last. Je vrienden hebben zich goed ingenesteld op de bank. EIN-DUH-LUK moet en zal jullie cluppie weer van de partij zijn na de winterstop. ‘Gaan we scoren?’ ‘Kunnen we de nul houden?’ De bloedstollende momenten die antwoord zullen geven op deze vragen, gaan het best gepaard met een schuimend pilsje uit de tap. Wat als ik jou vertel dat dat geregeld kan worden? Perfect getapte biertjes. Gewoon bij jou thuis.

Verras je vrienden met de Heineken SUB

De nieuwe Heineken SUB thuistap maakt van iedere voetbalwedstrijd een feest met je maten. Verras je vrienden met dit pracht apparaat op het aanrecht. Ze zullen hun ogen niet geloven. Het ultramoderne, cilindervormige design met een metallic coating is een echte eyecatcher. Niet voor niets heeft de thuistap de naam SUB gekregen. Het design doet denken aan een onderzeeër. En wat is er nou stoerder dan deze majestueuze koning van de diepe zeeën? Gegarandeerd dat de mannen onder de indruk zullen zijn. Overhandig je je maten vervolgens ieder een pilsje uit jouw eigen thuistap, gekoeld op een ideale temperatuur van precies 2 °C? Dan maak je jezelf onsterfelijk. Iedere voetbalwedstrijd, met jouw maten, en met jouw zelfgetapte biertjes.

heineken-the-sub
Zie je de stralende gezichten van je maten al voor je?

Wat schuift zo een Heineken SUB?

Heineken-torpVoor €249 heb je een gloednieuwe Heineken SUB in huis. The SUB heeft een lichaam van geanodiseerd aluminium. Goed voor de duurzaamheid. Het verzekert jou ervan dat jouw thuistap altijd wedstrijd klaar is. De toepasselijk genaamde Torps zijn bierfusten speciaal gemaakt voor de Heineken SUB. Hiermee bewapen je je thuistap met bieren van de volgende merken: Affligem, Heineken, Desperados, Birra Moretti Baffo D’oro, Pelforth Blonde, Wieckse en Tiger. Torps zijn verkrijgbaar bij supermarkten en slijterijen. Prijzen liggen tussen €5,79 en €9,79 afhankelijk van het biermerk. Op zoek naar een cadeau? Verras je vrienden met de Heineken SUB!

Win een gratis Heineken SUB

Je moet wel gek zijn om zo een prachtig apparaat weg te geven. Toch? Verklaar ons dan maar gek. Want wij bieden jou de kans om gratis een SUB in huis te halen. Doe nu mee met onze winactie, en win de Heineken SUB ter waarde van €249! Jouw vrienden zullen jou bedanken.

Om deel te nemen volg je 3 simpele stappen:

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Share de winactie
  3. Bedenk waar jij The SUB in huis gaat plaatsen, want wie weet ben jij onze winnaar.

De winnaar wordt bekend gemaakt op: 26 oktober 2014.

[ Deze actie is gesloten ]