een-laptoptas-kopen-waar-moet-je-op-letten
een-laptoptas-kopen-waar-moet-je-op-letten

Een laptoptas kopen: waar moet je op letten?

Laptoptassen zijn al sinds de uitvinding van de laptop populair. Laptoptassen zijn ontzettend functioneel en in diverse soorten en maten te koop. Is jouw laptoptas aan vervanging toe, maar weet je niet goed waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe tas? Wij geven je hierover graag tips.

Formaat

Het formaat is het allerbelangrijkst als het gaat om het kopen van een nieuwe laptoptas. Weet jij welke grootte laptop je hebt? Dan kun je gemakkelijk een nieuwe laptoptas bestellen. Als je een 17 inch laptop hebt, is een laptoptas 17 inch de perfecte laptoptas voor jou. Als je een laptoptas koopt die te groot is bestaat er de kans dat jouw laptop niet goed beschermd wordt. Een te kleine laptoptas is natuurlijk ook niet handig! Zorg er dan ook voor dat jouw nieuwe laptoptas het juiste formaat heeft.

Model

Naar welk model laptoptas gaat jouw voorkeur uit? Je kunt onder andere kiezen uit de volgende modellen:

  • Rugzak: een laptoptas in een rugzak is ideaal als je vaak onderweg bent. Je laptop is goed beveiligd terwijl jij rustig naar je werk fietst.
  • Schoudertas: een schoudertas biedt naast een vak voor je laptop genoeg ruimte voor laptop-accessoires. Dit geldt ook bij een rugzak, maar een schoudertas onderscheidt zich doordat dit model laptoptas op één schouder wordt gedragen.
  • Sleeve: een sleeve is een simpele hoes voor je laptop. Deze sleeve kun je in je hand dragen, maar het is ook mogelijk om een sleeve met schoudertas of rugzak te combineren voor optimale bescherming.

Deze modellen zijn vaak in diverse kleuren te koop. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe laptoptas perfect bij jou past!

Materiaal

Ben je op zoek naar een laptoptas die gedurende lange tijd meegaat? Of kies je toch liever een laptoptas die in felle kleuren te koop is? Een laptoptas van leer is in beide gevallen de perfecte oplossing. Naast leer zijn er ook laptoptassen te koop van polyester. vinalon en kunstleer. Elk materiaal heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Leer wordt mooier met de tijd, terwijl kunstleer na enige periode van gebruik aan vervanging toe is. Kunstleer is echter goedkoper en in sommige gevallen dus aantrekkelijker. Kies het materiaal wat het best bij jouw wensen past!

Bij het kopen van een laptoptas zul je dus op formaat, model en materiaal moeten letten. Voorkom een miskoop en koop de laptoptas die perfect bij jou en jouw laptop past.

Klap laptopje dicht en doe hem in je tas. Morgen een nieuwe dag, enjoy goodlife!

Ontdek meer inspirerende gadgets op jouw favoriete mannen blog mensgoodlife.