gamen-met-de-xbox-one-s
Nacion Pix

Gamen met de Xbox One S

Als er iets is wat mannen maar al te graag doen in hun vrije tijd, dan is het gamen. Ouderwets knallen met een goede shooter, een potje voetbal, allemaal met het doel de beste te zijn. Er zijn veel consoles waar je uit kunt kiezen. Wij gaan het deze keer hebben over het gamen met de Xbox One S. Let’s get started!

[divider]Xbox One S[/divider]

Xbox One S

De Xbox One S heeft een moderne, strakke en cleane look. Het model is compact en maakt met de zwaarste spellen eigenlijk vrij weinig geluid. Je kan de Xbox One S horizontaal en verticaal neerzetten. Maar net wat jij vind passen in je interieur. Naast epic games spelen kun je met de Xbox One S ook uhd-video’s afspelen. Bespaard je mooi een dure ultra hd speler ;-). Je tv moet dit uiteraard wel ondersteunen. Stem je setup dus goed op elkaar af. Praktische verandering ten opzichte van de Xbox One, de usb-poort zit voor in plaats van aan de zijkant. Makkelijker toegankelijk dus, zeker als je de console in een meubilair plaatst.

De harde schijf? Die heeft maar liefst 2TB. Ruimte genoeg dus! Wat niet veel veranderd is, is de software en de functionaliteit van en look van de interface. Op zich niet erg, want waarom iets veranderen als dit al goed werkt, right?

Games op het console

Nu je een beetje een beeld en gevoel krijgt bij de Xbox One S console, is het tijd om kort wat games aan te halen die hierop te spelen zijn. Hier zijn in ieder geval drie games die wij zeker het uitproberen waard vinden.

Far Cry 5
Net een paar maanden fresh op de markt, Far Cry 5, waar jij als politieagent(e) op missie gaat om een gevaarlijke crimineel op te sporen, Joseph Reed. Deze crimineel heeft met zijn enorme bende een groot deel van Hope County ingenomen. Het is aan jouw de taak om gebieden vrij te spelen. Een lekkere en energieke actiegame!

Resident Evil 7
Resident Evil 7: Biohazard is een spannende survival horror game. Beleef met een first person experience het gestoorde leven van Ethan Winters, in zijn zoektocht naar zijn vermiste vrouw. De game is zeer realistisch en haast overweldigend. Jij moet al schietend zien te overleven is deze vergane wereld vol met gevaren.

Gears of War 4
Gears of War. Al perfect vanaf de eerste reeks in deze franchise. Deze revolutionaire third person actie game laat je op het puntje van je stoel zitten. Van een uitgebreide set wapens tot kettingzagen en de fameuze Hammer of Dawn. Aan het begin van deze nieuwe saga voor één van de meest geprezen videogame franchises in de geschiedenis, ontspan je ternauwernood aan een aanval op je dorp. JD Fenix, en zijn vrienden Kait en Del moeten hun dierbaren gaan raden van een monsterachtige, nieuwe vijand. Ontzettend strakke graphics en verslavende gameplay. Must have in je collectie op de Xbox One S!

Lees meer over gamen voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife!