xbox-giftcard
Microsoft

Maximaal gamen met de Xbox Gift Card

Haal alles uit je Xbox en ga voor maximaal gamen met de Xbox Gift Card van Primera, het ideale kado voor jezelf, je vrienden of familie. Of je nu een Xbox 360 of Xbox One hebt, het maakt voor je gift card niets uit. Je scoort altijd met het enorme aanbod aan top-notch games.

Maximaal gamen met de Xbox Gift Card

Alles uit je gameconsole halen doe je alleen met de beste games die er zijn. Je bent een echte held als het gaat om shooters, race-games of een potje Fifa. Je kan dan ook niet wachten om één van de volgende drie games te ownen:

#1 Dragon Ball FighterZ

Ben jij een echte Dragon Ball fan en laat jij Dragon Ball FighterZ je niet onopgemerkt voorbij gaan? Train hard en word meester in deze zieke game. Vecht als een echte Super Saiyan Goku of Vegeta tegen het onheil. Deze high-end anime graphics zullen je niet teleurstellen. Spectaculaire gevechten staan je op te wachten in 60 FPS en 1080p resolutie.

#2 EA SPORTS™ UFC® 3

Who the fook is that guy? Wie kent hem niet: Conor McGregor! De held die TKO’s uitdeelt als een echte meester. Kruip letterlijk in de huid van je favoriete (x)box-held en geniet van revolutionaire authentieke gevechtsbewegingen met Real Player Motion Tech. Sla, trap, blok en counter in levensechte en responsieve gevechtsstijlen. Wie weet sla jij met je Xbox Gift Card nog iemand helemaal knock-out op je Xbox.

#3 Call of Duty®: WWII

Keer terug naar de roots van Call Of Duty in Call of Duty®: WWII. De adembenemende game die een compleet nieuwe draai geeft aan WOII-games voor een nieuwe generatie. Ga het gevecht aan in Normandië tijdens D-Day en sla je kameraden een warm hart toe. Wanneer we het hebben over de beste shooter van het moment, is het deze unieke game wel. Dit zowel online als offline. Schiet op scherp met je Gift Card.

Nog meer unieke spellen ontdekken? Koop dan snel je Xbox Gift Card bij Primera.nl en voor je het weet staat die spellenkast nog voller en draait je Xbox overuren. Koop, geef en benut jouw Xbox Gift Card, enjoy Goodlife!

[divider]Footage Xbox One X[/divider]

Lees nog meer games voor mannen nieuws op lifestyle platform mensgoodlife.