Switch naar Super Mario Odyssey
Nintendo

Switch naar Super Mario Odyssey

It’s me, Mario! Wat? Jazeker, het is zo ver. Switch naar Super Mario Odyssey en herbeleef het oude vertrouwde Mario gevoel op jouw flatscreen TV met je Nintendo Switch. Een game die je absoluut gespeeld moet hebben als je gek op Nintendo bent en de welbekende loodgieter met zijn rode pet.

Switch naar Super Mario Odyssey

De nieuwe Mario game vliegt als een kogel door de kerk. Touwtje springen, bomen, pasen, Koopa Troopa, elektriciteit, springplank. Noem het maar op, old school Mario is daar! Met Mario op de Switch heeft Nintendo het er niet met de pet naar gegooid. Opnieuw in de strijd tegen Bowser baant Mario zich een avontuur om de befaamde prinses Peach te bevrijden. Late avonden staan op je te wachten, licht je vriendin alvast in want daar heb je voorlopig geen tijd meer voor. Alhoewel, ze mag je natuurlijk altijd aanmoedigen als jij deze game speelt. Switch naar Super Mario Odyssey, enjoy Goodlife!

Trailer Super Mario Odyssey

In deze trailer word je meegenomen in het verhaal van Mario, de hoofdrolspeler in dit verhaal waarbij zijn wereld op zijn kop staat. Dit komt omdat Princes Peach gevangengenomen is door niemand minder dan de gevreesde Bowser. De aartsrivaal die opnieuw duisternis met zich meebrengt. Hij wil graag trouwen met Princes Peach. Maar zij lijkt daar niet zoveel zin in te hebben. Hoe het verder afloopt? Dat heb je zelf in de hand… Dus pak die controller en bevrijd de princes uit haar benaderde positie van Bowser.

Meer spellen en games check je op mensgoodlife, jouw favoriete lifestyle blog.