switch-the-legend-of-zelda-link's-awakening
Nintendo

Switch: The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Roept The legend of Zelda bij jou ook een heerlijk gevoel van nostalgie op? Dan ben je ook vast blij met deze nieuwe game. The legend of Zelda is dit keer terug te vinden in een nieuw jasje. Geen Zelda of Ganondorf, maar een avontuur waarin je Link helpt ontsnappen van een vreemd eiland.

Een legendarische game

Ja, je hoort het goed. Dit is een legendarische game waar jij een hele hoop uren plezier mee gaat beleven. Het is een 2d platformen maar dan net iets anders dan je gewend bent. Het ziet er in ieder geval super mooi uit en het vertrouwde verhaal zal je zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Soms doet een remake niet veel meer dan het herstellen van een game op het gebied van grafische weergave, maar dit keer kunnen we veel meer verwachten. Kom oog in oog te staan met vijanden uit Super Mario, zoals Goomba’s, Chain Chomps en Piranha Plants en vind kamerstenen waarmee je je eigen kamerkerkers kunt inrichten.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening is nu uit. Speel jij hem al op je Nintendo Switch? Ren dan naar de winkel en haal deze game in huis.

Trailer Zelda Link’s Awakening

Ontdek meer games voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.