The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Nintendo

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Bevrijd prinses Zelda uit de handen van Calamity Ganon met The Legend of Zelda: Breath of the Wild in de strijd tegen het onheil. De prinses van Hyrule werd eeuwen lang beschermd door vier titanen: Watertitaan Vah Ruta, Zandtitaan Vah Naboris, Windtitaan Vah Medoh en Vuurtitaan Vah Rudania.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

De legende begint bij het einde van Hyrule. De duistere Calamity Ganon werpt een schaduw over een wereld waar niemand meer veilig is. Met alle titanen in zijn macht ziet het eruit dat Ganon eindelijk heeft wat hij wilde, een gevreesde macht over Hyrule. De hoop dat een legendarische strijder ooit terugkeert om prinses Zelda te bevrijden is na 100 jaar opgegeven.

Vol ongeloof komt Link, de uitverkorene na 100 jaar toch weer terug tot leven. Na al die jaren is hij zijn geheugen kwijtgeraakt. Hij kan zich niets meer herinneren en het is dan ook zijn taak om zichzelf terug te vinden. En daar blijft het niet bij, als uitverkorene is hij de aangewezen persoon om de strijd tegen het onheil aan te gaan en prinses Zelda te bevrijden.

Gameplay van deze Zelda game

Het spel The Legend of Zelda: Breath of the Wild is werkelijk waar het beste spel dat er is. Het is niet voor niets dat dit spel een 10 op IGN scoort. De game speelt heerlijk, de sfeer is adembenemend en het vertrouwde Zelda gevoel is ook deze keer weer ongeëvenaard. Een spel dat je absoluut moet aanschaffen. Be a legend, enjoy Goodlife!

Trailer Zelda op de Switch

Check alle vette games voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.