Vader en zoon op digitale avontuur
Disney

Vader en zoon op digitaal avontuur

Een vader onderneemt graag leuke activiteiten met zijn zoontje. Van kleins af aan je kids groot zien worden en gaandeweg veel ervaringen delen is iets moois om nooit meer te vergeten. Buitenspelen, stoere activiteiten, bordspelen of meegaand in de digitale games van nu, er valt genoeg te doen samen! Rond de (kerst-)feestdagen is tijd schaars, veel familie bezoekjes of slecht weer belemmeren het doen van leuke buitenactiviteiten. Een hedendaagse oplossing is de vader en zoon op digitaal avontuur sturen met een spel als Infinity van Disney.

Videogames

Ieder kind houd van spelletjes. Bordspellen, kaartspellen, puzzels of videogames. Vooral de videogames zijn momenteel enorm populair bij de kids waarbij ze hun fantasie en creativiteit kunnen laten spreken. Het spel Disney Infinity 2.0 is een goed voorbeeld hiervan. Het biedt oneindige werelden en avonturen die je zelf kunt creëren en waar je de favoriete personages van Marvel (zoals Spiderman, Hulk, Thor en Captain Amerika) en Disney (zoals Aladin, Donald Duck, Kapitein Jack Sparrow en Cars) kunt betrekken.

De combinatie van Marvel en Disney maakt het stoer en leuk tegelijkertijd. Daarbij is de kans groot dat de superhelden van je zoontje er sowieso bij zitten! Ze gaan maar al te graag als hun ‘eigen held‘ aan de slag in een leuk spel. Je kunt Infinity spelen op zowel console als tablet.

Toy-Box modus

Een groot onderdeel van Disney Infinity 2.0 is de vernieuwde en de verbeterde toy-box modus. Met de nieuwe creator tool kan je snel en gemakkelijk je eigen werelden, spellen en parcours maken en personaliseren in de Toy Box modus. Deel je werelden met maximaal 3 vrienden en speel samen (internet toegang is hiervoor noodzakelijk). Daarnaast kun je ook op een gedeeld scherm met 2 spelers spelen. Je hoeft alleen een figurine naar keuze op de basis te plaatsen om de Toy Box modus te activeren. De Toy Box modus is aanwezig in Disney Infinity: Marvel Super Heroes .Wie wil kan vanaf nu ook de Disney Infinity: Disney Originals Toy Box Combo Pack kopen, waarbij de Toy Box modus ook inbegrepen is samen met Merida, en Stitch en twee Toy Box Game Discs die geheel in het thema staan van deze twee figurines.

Vader en zoon op digitaal avontuur

Wie al veel personages verzameld heeft van de eerste Disney Infinity game kan zijn verzameling gewoon voortzetten: al die figurines zijn ook speelbaar in de Toy Box 2.0 modus. Speciaal om de Toy Box nog leuker te maken worden voor deze editie een heleboel nieuwe Disney-personages geïntroduceerd. Deze nieuwe figurines zijn enkel speelbaar in de Toy Box 2.0 modus.

Ongeacht de activiteit, een familie gevoel creëer je samen. Ga een nieuwe uitdaging aan met een familiespel dat je samen kunt spelen en waarbij de kids een onvergetelijke tijd hebben waar ze later met plezier op terug kijken!