De leukste LEGO cadeau’s voor vaderdag

20 juni is het alweer vaderdag en dat betekent dat we onze vaders weer eens welverdiend in het zonnetje mogen zetten. Een cadeautje mag dan natuurlijk niet ontbreken! Nog geen idee wat? Geen probleem, in deze blog vind je de inspiratie die je nodig hebt! Wat dacht je van LEGO voor volwassenen?!

LEGO

LEGO kennen we natuurlijk allemaal en veel vaders genoten er (al dan niet stiekem) elke keer weer van om met de kids met LEGO te bouwen. Door de LEGO sets voor volwassenen kunnen we nu oude tijden herleven, opgaan in de LEGO stukken en de mooiste creaties bouwen. Onderwerpen als sport, reizen, geschiedenis, entertainment en auto’s komen aan bod in deze sets. Wordt je vader blij van oude films en series, sleutelt hij graag aan auto’s, is hij een muzikale pa of is hij eigenlijk altijd in de tuin te vinden? Voor elke vader is er wel een geschikte set! Met zo’n cadeau laat je je pa ontspannen na een drukke werkdag en creëert hij een echte blikvanger voor in huis!

Ghost Busters

Who you gonna call? Ghostbusters! Is je vader bekend met de Ghostbusters films? Dan zit je geheid gebakken met dit LEGO Ghostbusters bouwpakket. Je geeft hem de LEGO versie van de omgebouwde Cadillac Miller-Meteor ambulance uit 1959, die we hebben kunnen zien schitteren in de Ghostbusters films. Hij moet hem alleen nog even in elkaar zetten. De details zijn fantastisch! Het modulaire stuur werkt echt, het valluik, de spokenvanger en de gebogen voorruit zijn griezelig goed, aan de achterkant vind je een uitschuifbare stoel voor een schutter en ook het originele Ghostbusters logo is verwerkt in dit plaatje. Wat wil je nog meer?!

Van Lamborghini tot Ferrari

Krijgt jouw pa het helemaal warm van mooie wagens? Komt Circuit Zandvoort regelmatig in zijn dromen voor? Ook in dit geval heeft LEGO de perfecte set en je hebt nog keus ook! Je vader kan zijn eigen miniatuur auto bouwen. Wordt het een Lamborghini met haar onmiskenbare kracht en uistraling? Een Ferrari die verrassend goed op de echte endurance racer van Ferrari lijkt? De details zijn echt realistisch! Een strakke en moderne Land Rover? Of wordt het toch een tijdloze en stijlvolle Aston Martin waar James Bond “U” tegen zegt? Drive safe!

Muzikale LEGO creaties

Wil je de juiste noot raken bij jouw muzikale vader? Dan zijn er ook muzikale LEGO sets te vinden. De Vleugelpiano is zo’n pareltje waar je niet omheen kunt. Met een toetsenbord van 25 toetsen die elk verbonden zijn met een eigen hamertje, schittert dit kunstwerk op zijn plek. Met behulp van een app en een ingebouwd motortje speelt deze piano zelf nummers mee met je smartphone! Zeker een staande ovatie waard! Ook is er een LEGO set te vinden waarmee je de legendarische Beatles tot leven brengt. Met deze set kun je een portret van een van de 4 legendes maken. Wordt het John Lennon, Paul McCartney, George Harrison of Ringo Starr? Met 1 pakket kun je ze allemaal maken? Dit alleen niet tegelijk.

Je hebt alleen nog ruimte op je tafel nodig en… even stil… we zijn aan het bouwen! Enjoy goodlife!

Vind meer inspirerende interieur objecten op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.