Dit zijn de badkamer essentials die niet mogen ontbreken
Dit zijn de badkamer essentials die niet mogen ontbreken

Dit zijn de badkamer essentials die niet mogen ontbreken

Van ontspannen in een warm bad tot verfrissend koud afdouchen. Een badkamer is onmisbaar in ieder huis. Je besteedt er namelijk iedere ochtend èn avond aanzienlijk veel tijd. Bijvoorbeeld om jezelf klaar te maken of simpelweg te ontspannen. Er zijn een aantal essentials die niet mogen ontbreken in deze ruimte. Lees snel verder!

Je badkamer inrichten doe je zo:

1. Zachte handdoeken

Niets is fijner dan jezelf na het douchen afdrogen met een warme, zachte handdoek van hoogwaardige kwaliteit. Let er bij het kopen van handdoeken op dat ze groot genoeg zijn. Wil je extra zachte handdoeken? Voeg tijdens het wassen wasverzachter en een scheut azijn toe in het bakje van de wasverzachter voor extra zachte handdoeken.

2. Verlichting

Goede verlichting is erg belangrijk. Zowel voor de sfeer maar ook puur functioneel. Tijdens het scheren wil je natuurlijk alles goed kunnen zien. Maak daarom een lichtplan en bepaal waar je de functionele- en sfeerverlichting wilt ophangen.

3. Spiegel

Een grote spiegel is onmisbaar in de badkamer. Naast dat het functioneel is, kan het ook je ruimte groter doen lijken. Ga bijvoorbeeld voor een badkamerspiegel met verlichting bij Sanexo. Deze badkamer spiegel zorgt ervoor dat jij er altijd tot in detail netjes bij loopt.

Van ontspannen in een warm bad tot verfrissend koud afdouchen. Een badkamer is onmisbaar in ieder huis. Je besteed er namelijk iedere ochtend èn avond aanzienlijk veel tijd. Bijvoorbeeld om jezelf klaar te maken of simpelweg te ontspannen. Er zijn een aantal essentials die niet mogen ontbreken in deze ruimte. Lees snel verder!

4. Handzeep

Hygiëne is zeker niet onbelangrijk in jouw badkamer. Plaats een stijlvolle zeepdispenser naast of op de wastafel. En vergeet het handdoekje niet.

5. Planten in de badkamer

Planten maken elke ruimte leuker. Varens, aloë vera en lepelplanten kunnen goed tegen vochtigheid en zijn geschikte planten voor in de badkamer. Ze helpen ook nog eens de luchtkwaliteit te verbeteren. Win-win!

6. Badkamer accessoires

Je maakt je badkamer inrichting compleet met stijlvolle badkameraccessoires. Denk hierbij aan een badmat, opbergmanden en een handdoekenhouder. Bekijk alle badkamer accessoires bij Sanexo.

7. Verzorgingsproducten

Vergeet niet voldoende scheer-, haar-, lichaam- en baardverzorgingsproducten op voorraad te hebben. Denk aan shampoo. scheerschuim, deodorant en gezichtscrème. Maar ook een nagelknipper, tandenborstel en tandpasta.

Wil je meer lezen over lifestyle en interieur? Lees dan verder op online lifestyle blog mensgoodlife.