haal-het-reisgevoel-in-huis-met-een-prachtige-muurfoto
haal-het-reisgevoel-in-huis-met-een-prachtige-muurfoto

Haal het reisgevoel in huis met een prachtige muurfoto

In de huidige coronasituatie lijken alle vakantiebestemmingen verder weg dan ooit. De laatste vakantie lijkt een eeuwigheid geleden en de volgende vakantie is eigenlijk nog maar onzeker. Daarnaast zitten we over het algemeen sowieso vaker in ons huis dan op een paradijselijk stukje van de aarde. Gelukkig hoeft dit alles niet te betekenen dat we niet lekker kunnen wegdromen bij de mooiste plekken op aarde. Als je even niet kunt reizen, dan haal je het reisgevoel gemakkelijk in huis!

Je favoriete bestemming

Bij welke vakantiebestemming kun je wel uren wegdromen? Is het Berlijn met haar rijke geschiedenis, het warme Lissabon met schalen vol pastel de nata’s, Parijs met de heerlijke restaurantjes en mooie bezienswaardigheden…. Of zoek je het toch liever wat verder van huis en kun je niet wachten om (weer) een bezoekje te brengen aan het o zo mooie Kaapstad of de concrete jungle New York?

We hebben allemaal onze favoriete bestemming(en) gebaseerd op onze eigen redenen. Misschien heeft die onvergetelijke reis van een paar jaar terug ervoor gezorgd dat die bestemming een plekje in je hart gekregen heeft. Of misschien staat die ene bestemming gewoon al zooo lang op je bucketlist omdat je er simpelweg een keer heen wil. Deze bestemmingen toveren gelijk een lach op onze gezichten en deze lach houden we natuurlijk het liefst zo lang mogelijk vast. Het maakt niet uit waar je droombestemming ligt, je kunt vrijwel alle plekken en het bijbehorende reisgevoel in huis halen!

Op reis in je eigen huis

Een muurfoto is dé oplossing voor je “reistekort”. Met een muurfoto van een droombestemming in huis komen alle herinneringen en dromen gelijk weer naar boven. Weet je nog toen…. Kijk je ook zo uit naar… Zo’n gloednieuwe wandbekleding kun je helemaal aanpassen naar je eigen wensen. Moet hij bijvoorbeeld de gehele muur bedekken of liever een kleiner deel? En heb je hem liever in kleur of staat een zwart-witte variant beter in je interieur?

De finishing touch

Naast een prachtige muurfoto, kun je het reisgevoel nog extra terug laten komen in je interieur. Een wereldkaart of wereldbol bijvoorbeeld, deze neemt je mee naar je favoriete bestemmingen én laat je routes creëren die je nog weleens zou willen afleggen. Waar begint je volgende reis en waar eindigt hij? Ook reisfoto’s in een mooie lijst en reisgidsen op de boekenplank mogen niet vergeten worden (ook al spreken ze misschien voor zich). Daarnaast kun je in je meubels het een en ander terug laten komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een koffer die je verwerkt in je interieur als bijzettafel.

Droom weg bij je favoriete reisbestemmingen, enjoy goodlife!

Vind meer interieurnieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.