met-deze-kleine-aanpassingen-fris-je-je-hele-interieur-op
met-deze-kleine-aanpassingen-fris-je-je-hele-interieur-op

Met deze kleine aanpassingen fris je je hele interieur op

Maak van je woning weer een sfeervol huis, door kleine aanpassingen te doen aan je interieur! Een volledige renovatie van je ruimtes is vaak niet noodzakelijk. Een van de opties die je hierbij hebt is het gebruik van een led dimmer inbouw. Met een led dimmer kun je de intensiteit van de verlichting in huis aanpassen. Daarbij biedt dit het voordeel, dat je minder energie verbruikt. Let wel, dit geldt alleen wanneer je led lampen gebruikt! Onder meer het gebruik van een led spot is tegenwoordig populair. Ze worden vaak aan de randen van de ruimtes in het plafond gebruikt. Door voor een verlaagd plafond te kiezen kun je de elektriciteitskabels eenvoudig wegwerken.

Slimme verlichting in diverse kleuren instellen

Naast het feit dat je de sfeer in huis kunt verbeteren door voor een led dimmer te kiezen, kun je nog een stapje verder gaan met slimme lampen. Deze slimme lampen, Philips Hue is er het beste voorbeeld van, koppel je aan het WiFi-netwerk in huis. Je kunt de lampen vervolgens via een app op je telefoon bedienen. Het voordeel van deze slimme lampen is dat je ze ook op afstand aan en uit kunt zetten. Handig wanneer je in de avond inbrekers buiten de deur wilt houden, of wanneer je de lampen in de ochtend bent vergeten uit te zetten. Daarbij bieden sommige lampen de mogelijkheid aan om de kleur van de verlichting aan te passen. Zo creëer je altijd een gezellige sfeer!

Voeg een eyecatcher toe aan je interieur

Niet alleen aanpassingen in het lichtplan van je woning hebben een grote impact op de uitstraling hiervan. Je kunt het interieur in huis ook vernieuwen door voor een echte eyecatcher in je interieur te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een robuuste klok aan de wand, of een hele mooie kroonluchter in de gang. Met een eyecatcher leid je de aandacht af van een rommelig hoekje in je kamers.

Vernieuw de kleuren op wanden in huis

Tot slot kun je ruimtes een nieuwe uitstraling geven door de kleuren op wanden en bijvoorbeeld het plafond te vernieuwen. Verf ze bijvoorbeeld in een andere kleur, of breng behang op de wanden aan. Met een combinatie van verschillende kleuren sluit je aan bij een trend van dit moment. Breng de kleuren bijvoorbeeld in banen aan op de wand, of kies voor een aantal cirkels in een andere kleur. Het geeft ruimtes een speelse look.

Word weer helemaal verliefd op jouw interieur, met slechts een paar kleine aanpassingen. Enjoy goodlife!

Ontdek meer interieur tips op lifestyle blog mensgoodlife.