personaliseer-jouw-interieur-met-hoogwaardige-canvas-decoratie
personaliseer-jouw-interieur-met-hoogwaardige-canvas-decoratie

Personaliseer jouw interieur met hoogwaardige canvas decoratie

Een frisdrankflesje met je eigen naam, koffie in een gepersonaliseerde beker, zelfontworpen sneakers… “Customizen” is helemaal van nu en waarom zouden we dit dan niet doortrekken in ons interieur?! Want wat is er nou leuker dan je persoonlijke touch terug te laten komen in de decoratie van je eigen huis? En unieke items te creëren die je niet overal tegenkomt?

Jouw interieur

There is no place like home. Juist daarom is het fijn om je thuis te voelen met een interieur dat bij jou past. Er zijn verschillende woonstijlen die je daarbij kunnen helpen.

Zo is een basic woonstijl fris, licht en leefbaar en bij een vintage stijl vind je hier en daar unieke pareltjes van bijvoorbeeld de rommelmarkt. De design stijl kenmerkt zich door de doordachte vormgeving. De industriële inrichting is de stoerste stijl die je vaak doet denken aan een New Yorkse loft. Daarnaast heb je ook nog de klassieke inrichting waarbij klassieke en moderne elementen samen gebruikt worden. De landelijke inrichting is te herkennen aan zijn pure vormen, materialen en kleuren. Tenslotte heb je de romantische stijl, waarbij de details het hem doen.

Wat voor woonstijl je ook hebt, uiteindelijk wordt je huis pas een thuis wanneer je het persoonlijk maakt. Dat kan met details en accessoires die helemaal bij jou passen en natuurlijk ook met foto’s waarachter mooie herinneringen schuilen.

personaliseer-jouw-interieur-met-hoogwaardige-canvas-decoratie-mannenblog

Wanddecoratie

Het komt zelden voor dat een wand minder leuk wordt van wanddecoratie. Je kunt allerlei verschillende kanten op. Zo kun je voor iets voor de hand liggends als een mooi schilderij gaan, maar je kunt ook out of the box denken… Dan ga je bijvoorbeeld voor gevlochten manden of gipsen rozetten als decoratie aan je muur. Ook kun je je favoriete foto’s in je interieur verwerken door deze te laten afdrukken op een mooi materiaal bij BesteCanvas.nl. Op deze manier kun je zo nu en dan lekker wegdromen naar die ene mooie vakantie, of die speciale dag en je favoriete mensen.

Decoratie

Je grote meubels, zoals je bank, eettafel, tv-meubel en grote kasten, hebben vaak nog een finishing touch nodig om het plaatje compleet te maken. Dit doen we natuurlijk met de juiste accessoires: kussens op de bank, kaarsen op tafel en vazen in de kast. Dit kun je combineren, met gepersonaliseerde decoratie-items. Zo kun je een foto op aluminium laten afdrukken en deze decoratief in je kast zetten. Ook meerdere foto’s naast elkaar op deze manier is een tof idee. Creëer je eigen drieluik op aluminium en zet deze in je kast.

Foto’s op…

Wil jij jouw interieur een upgrade geven met persoonlijke details en je foto’s laten afdrukken op allerlei materialen? Gebruik de code MENSLIFE10 bij www.bestecanvas.nl en ontvang een extra korting van 10% op alle bestellingen (ook op al afgeprijsde producten!). Je kunt de code in je winkelwagen toevoegen om je korting in te wisselen.

Personaliseer je interieur, enjoy goodlife!

Leuke solo trips

Vind meer interieur tips op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.