raambekleding-dilemmas-ga-voor-houten-jaloezieen-of-vouwgordijnen
raambekleding-dilemmas-ga-voor-houten-jaloezieen-of-vouwgordijnen

Raambekleding Dilemma’s? Ga voor houten jaloezieën of vouwgordijnen

Al een tijd opzoek naar de perfecte Raambekleding? Zoek je een raambekleding wat een luxe uitstraling aan je ruimte geeft? Dan zijn Vouwgordijnen of houten jaloezieën op maat vaak de juiste keuze.

Dit soort raambekleding maakt een ruimte in huis pas echt af. Raambekleding is een een duidelijke meerwaarde aan je interieur als het gaat om  zowel decoratief als functionaliteit. Houten jaloezieën zijn gemaakt van mooie en kwalitatieve houtsoorten die een elegante en luxe look aan de raambekleding geven. Hiermee kun je een statement maken in je interieur. Vouwgordijnen geven daarentegen een luxe uitstralingen door het gebruik van de juiste stof en de manier waarop deze open en dicht kunnen.

Stijlvolle zwarte houten jaloezieën op maat

Je ziet ze steeds vaker in huishoudens terug komen: De houten jaloezie. De reden hier voor is dat ze absolute sfeermakers zijn in een woonruimte. De uitstraling van de houten jaloezieën zorgen ervoor dat het het met diverse stijlen perfect gecombineerd kan worden. Of dit nou modern of landelijk is, houten jaloezieën passen er bij. Wanneer de jaloezieën volledig op maat worden gemaakt geven ze een elegante uitstraling. Het is een luxe product omdat het van mooie houten materialen is gemaakt.  Je kunt ze in verschillende kleuren en lamelbreedtes samentellen. Zwarte houten jaloezieën op maat zijn op dit moment erg populair. Door de donkere kleur hebben ze een mooie chique uitstraling wat goed samen gaat met een strakke en moderne woonstijl.

Klassieke witte houten jaloezieën

Een witte tint  geeft een tijdloze en rustige uitstraling aan een ruimte in je huis. Naast zwarte houten jaloezieën zijn witte houten jaloezieën de hardlopers in mening raamdecoratie webshop. Door middel van de bediening kan je de houten jaloezieën op maat zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy reguleren. Wanneer er veel zonlicht door de lamellen naar binnen schijnt, ontstaat er een prachtig lijnenspel op de muur of vloer.

Prachtige sfeervolle vouwgordijnen

Als je wat meer warmte wilt in je ruimte kies dan voor sfeervolle vouwgordijnen.De prachtige hoogwaardige stoffen hebben een luxe uitstraling die net als houten jaloezieën en shutters sfeer brengen in een interieur.

Kom je er niet helemaal uit? Bij veel webshops kan je ook een gratis kleurstaal aanvragen. Zo kan je goed zien of het materiaal of dessin bij je interieur past. Het kopen van raambekleding op maat is niet goedkoop maar wel een investering waar je lang van zult genieten!

Ga voor die luxe uitstraling die sfeer geeft aan je woning, enjoy goodlife!

Ontdek meer interieur nieuws op mannen blog mensgoodlife, jouw lifestyle platform.