upgrade-jouw-interieur-met-industriele-meubels
Cavetown

Upgrade jouw interieur met industriële meubels

Home sweet home. Thuis: Je eigen plek waar je onder andere kunt bijkomen van lange werkdagen en kunt genieten van een lekkere zondag op de bank. De ‘it’s-good-to-be-home-feeling’ is er eentje die we moeten koesteren en een mooi en stijlvol ingericht huis helpt bij het creëren van dat gevoel. Dus… Wat dacht je van industriële meubels?

[divider]Upgrade jouw interieur met industriële meubels[/divider]

Van landelijk en bohemian tot industrieel en modern. Er bestaan ontzettend veel verschillende interieurstijlen met allemaal hun eigen charmes. In dit blog gaan we terug naar de oude en unieke fabriekshallen en lichten we het mooie van industrieel wonen uit. A touch of industry is never a bad idea!

De industriële stijl herkennen

Stoere en ruwe materialen

De industriële stijl is te herkennen aan verschillende kenmerken. Robuuste meubels, stoere en ruwe materialen, beton en natuurlijke kleuren zijn trefwoorden die zeker in het industriële rijtje passen. Bij een industrieel interieur keer je terug naar de unieke sfeer van de oude fabriekshallen. Metaal en hout zijn DE match van deze woonstijl. Het hout zorgt voor een warme uitstraling. Hout gecombineerd met metaal haalt de industrie naar boven.

Open en ruime omgeving

Kenmerkend aan de stijl is ook het open en ruime karakter van industriële woningen. Hoge en ruwe muren met een versleten touch passen helemaal in het industriële interieur. Maar ook zonder deze eye-catchers aan muren kun je de stijl creëren. De oplossing is: niet te veel spullen, leg de focus op een paar eye-catchers. Less is more.

Helemaal van nu

De industriële interieurstijl is een blijvertje. Deze stijl staat al langer tussen de interieurtrends en dat is niet voor niets. Stoer maar toch warm, stijlvol en creatief, gemakkelijk zelf te creëren… En ga zo maar door. Het aanbod van een gespecialiseerd bedrijf als Cavetown wordt alsmaar groter en dat betekent: voor ieder wat wils.

Handige tv-meubels en vitrinekasten

En dan… wanneer je de industriële vibe naar jouw huis wilt halen kun je nog weleens verdwalen in de vele opties. Waar moet je beginnen?! Daarom een handige tip… tv-meubels en vitrinekasten. Deze industriële tv meubels kun je op ontzettend veel manieren gebruiken en kun je daarom eigenlijk altijd wel kwijt. Ze kunnen dienen als leuke eye-catcher, als handige opbergkast, als tv/computer-kast en dat in bijna elke ruimte van je huis. Ideaal dus!

Wij zijn weg van een industriële interieurstijl. Enjoy de industriële vibe, enjoy goodlife!

View this post on Instagram

Wat een prachtige plantenbakken! 🎍

A post shared by CAVETOWN.NL (@cavetownnl) on

Vind meer interieurnieuws voor mannen op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.