dit-zijn-de-meest-populaire-accounts-op-tiktok
dit-zijn-de-meest-populaire-accounts-op-tiktok

Dit zijn de meest populaire accounts op TikTok

TikTok is een relatief nieuw social media platform. Inmiddels zijn er al toch meer dan een miljard actieve ‘TikTokkers‘. Dit getal komt in de buurt van het populaire Instagram platform. Gebruikers kunnen zelf korte videos plaatsen en ontdekken op de ontdekken-pagina. Met de juiste content, hashtags en hoeveelheid interactie is er zelfs een kans dat je video viraal gaat. Het algoritme van TikTok kijkt hierbij niet naar hoeveelheid volgers en de prestaties van je vorige videos. De kans op een viral video is daarom dus groter dan bij Instagram.

Populair op TikTok

Maar wat zijn nou de populairste accounts? Het account met de meeste volgers is van de 17-jarige Charli D’ Amelio. Deze Amerikaanse social media persoonlijkheid en danseres heeft inmiddels meer dan 135 miljoen volgers. Opgevolgd wordt Charli door de life hack-video’s van de Senegalees Khabane Lame. De populairste Nederlandse TikTokker is Scott Hentzepeter. Samen met zijn broer en vriend maakt hij videos op het Indonesische eiland Bali. Dat is nog eens enjoying goodlife!

Charli D’ Amelio

Deze dame kan dansen als geen ander. Het is dan ook niet gek dat deze jonge dame een hit is. Kortom elk filmpje dat live gaat levert instant views op.

Khabane Lame

Deze man is hilarisch. Ten eerst omdat hij ontzettend veel humor heeft. En ten tweede omdat hij je ook echt aan het denken zet. Kortom een TikTok-must-have.

Scott Hentzepeter

Ook in Nederland hebben we een bekende TikTokker, in dit geval hebben we het over Scott. Volg hem and be entertained.

@scottsreality

Reply to @confusedkenyan The weirdest thing I’ve ever tried 🤭 Would you eat this?😋

♬ INDUSTRY BABY – Lil Nas X & Jack Harlow

Account maken

Een TikTok account aanmaken kun je vanaf 13 jaar. Download ‘m op je telefoon en maak een account of profiel aan. Dit kun je op vier verschillende manieren doen: via Facebook, e-mail, Twitter of Google account. Let’s go!

Check jij iedere dag ook de nodige uurtjes TikTok? Download de app and enjoy goodlife!

Wil je meer lezen over entertainment en lifestyle? Lees dan verder op online lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!