Gratis VPN verbindingen van goede kwaliteit
thomas vanhaecht

Gratis VPN verbindingen van goede kwaliteit

Met een Virutal Private Network – in het Nederlands Virtueel Privé Netwerk – oftewel een VPN-verbinding, kun je veilig en anoniem online surfen. Een VPN-verbinding geeft een gebruiker namelijk een beveiligde en anonieme toegang tot een netwerk. Daarnaast biedt het bescherming voor jouw persoonlijke gegevens. Zo kan je veilig internetten, zonder dat anderen toegang krijgen tot gevoelige informatie.

Gratis VPN verbindingen van goede kwaliteit:

Gratis VPN-verbinding

De meeste providers bieden deze service tegen een maandelijkse vergoeding, zodat zij de verbinding kunnen onderhouden, kunnen verbeteren en jou de benodigde services kunnen bieden. Er zijn ook websites die je continu op de hoogte stellen van gratis VPN verbindingen. Echter hebben sommige gratis services vaak een slechte kwaliteit. Toch hebben wij een site gevonden waar een top 5 is samengesteld van de vijf beste gratis VPN-verbindingen, die ook nog eens van goede kwaliteit zijn. Check daarom snel VPNgids.nl! Daarnaast lichten ze ook uit welke betaalde verbindingen het beste zijn, indien je toch voor de beste kwaliteit wilt gaan. Tot slot geven ze soms ook unieke kortingscodes voor betaalde VPN-services. Zodat jij jouw betaalde verbinding goedkoper kunt aanschaffen.

Beste VPN verbindingen

VPNgids.nl beveelt de betaalde GOOSE VPN sterk aan, in het geval je het niet erg vindt om een kleine maandelijkse bijdrage te leveren. Deze verbinding kun je in de eerste maand uitproberen voor maar 45 cent. Met deze verbinding heb je onder andere toegang tot de Amerikaanse Netflix, leuk als je het Nederlandse Netflix aanbod al helemaal gezien hebt. Hieronder lichten we een aantal gratis VPN-verbindingen uit die op de site worden aanbevolen:

1) HIDE.me

Biedt zowel een gratis als betaalde VPN-verbinding aan. Je kunt met slechts één device tegelijk gebruik maken van deze service en de snelheid van de service is voor gratis gebruikers beperkt. Oftewel, de betaalde gebruikers krijgen voorrang wanneer er meer gebruik wordt gemaakt van het servicenetwerk.

2) Tunnelbear

Tunnelbear maakt geen gebruik van dit snelheidslimiet. Dit is één van de beste gratis VPN-providers in het veld. Allereerst, de installatie, deze is erg eenvoudig en snel. Daarnaast is deze service erg goed beveiligd.

3) Surfeasy

De installatie van Surfeasy is ook erg eenvoudig en snel. Het enige nadeel aan deze provider is dat IP-adressen van Surfeasy op een zwarte lijst staan bij bepaalde streamingdiensten. Hierdoor kan je misschien beperkt worden bij de applicaties die je wilt gebruiken.

Mocht je meer advies willen krijgen, neem dan eens een kijkje op de VPNgids site!

Geweldige VPN-verbinding

VPNgids uitleg
Foto: VPNgids.nl

Meer handige apps en gadgets ondekken? Volg dan lifestyle nieuws platform mensgoodlife.