delonghi-strikt-brad-pitt-als-ambassadeur-koffie
delonghi-strikt-brad-pitt-als-ambassadeur-koffie

De’Longhi strikt Brad Pitt als ambassadeur

Op 2 september 2021 om 2 uur maakte De’Longhi het grote nieuws bekend: Brad Pitt is de ambassadeur van het Italiaanse merk in espressomachines voor thuisgebruik. De weg hiernaartoe is minstens zo inspirerend als de bekendmaking zelf. Zo werden we wekenlang in spanning gehouden met “Something Perfetto is coming”. We kregen dagelijks een hint, waarbij je zelf ging raden wie of wat het kon zijn.

Waiting for something Perfetto

Op 1 september in de avond kwamen we een stapje dichterbij de bekendmaking. Onder het genot van diverse koffie gerelateerde activiteiten – waaronder een Espresso Martini workshop, handpeeling met echte koffie, en koffiedik kijken met een waarzegger – werd je meegenomen in de Perfetto momenten van De’Longhi. Waarbij genieten met koffie centraal staat. En als je het over koffie drinken hebt, dan heb je het natuurlijk over een lifestyle. Want een bakje koffie drinken gaat verder dan het drankje zelf. Het gaat om de vibe die je op dat moment met iemand deelt.

Brad Pitt, het gezicht van De’Longhi

De dag erop – op 2 september – tijdens een heerlijke lunch, kregen we eindelijk te horen waar het nu allemaal om gaat. Hollywood ster Brad Pitt speelt nu ook een hoofdrol in de koffiewereld. Samen met zijn vriend George Clooney vertegenwoordigen ze menig koffieliefhebber. De één namens De’Longhi en de ander namens Nespresso.

Waarom De’Longhi voor Brad Pitt is gegaan? Brad is populair, weet mensen bij elkaar te brengen, is authentiek, professioneel en is perfectionistisch. Net als alle mensen bij De’Longhi. Een perfecte match zou je zeggen. En als je het aan mij vraagt is Brad net iets stoerder dan George!

Geniet van de nieuwe commercial van De’Longhi, met Brad Pitt in de hoofdrol. Enjoy goodlife!

Perfetto, from bean to cup

Ontdek meer koffienieuws op mannen blog mensgoodlife, het lifestyle platform voor de moderne man.

Foto: De’Longhi