proef-deze-tia-maria-cocktail-met-iced-coffee-frappe
proef-deze-tia-maria-cocktail-met-iced-coffee-frappe

Proef deze Tia Maria cocktail met Iced Coffee Frappé

Ben jij gek op koffie? Wij in ieder geval wel! Als koffie-liefhebber is er een hele wereld te ontdekken. Zeker met de komende winterdagen geeft een heerlijke koffie of cocktail misschien wel een extra lekker gevoel. Probeer jij ook de nieuwe Tia Maria cocktail?

Tia Maria

Tia Maria betekent in het Spaans letterlijk “tante Maria”. Vaak wordt het drankje gebruik in de bekende Spaanse koffie. Deze soort koffie wordt over het algemeen gedronken na een speciale maaltijd, zoals bijvoorbeeld het kerstdiner! Tijdens een koude winterdag is deze koffie natuurlijk ook heerlijk. Wie laat er nou zo’n heerlijke kop koffie met Tia Maria staan? Deze Spaanse tante geeft meteen een warm gevoel.

Het Tia Maria drankje is gemaakt in Jamaica met Jamaica Blue Mountain koffiebonen. Heerlijk om puur of met ijs te drinken. Maar dus ook wordt het vaak gebruikt als ingrediënt voor cocktails, desserts of een luxe koffie. En nu komen ze met iets nieuws!

Ready to drink Iced Coffee Frappé

Op basis van de bekende Iced Coffee Frappé-mix introduceert het
wereldberoemde likeurmerk de ‘Cold Brew Ready Nitro Cocktail’. Nu ook steeds meer drankproducenten wel wat zien in de ready to drink- cocktails is ook Tia Maria overstag. Zij introduceren een mix met arabische koffie, melkroom en de spaanse drank. Speciaal voor mensen met een liefde voor een Edgy en Urban cultuur.

Wat dit drankje bijzonder maakt? Dat is zeker weten de nieuwe technologie gebruikt in de blikjes. Hiermee wordt er op natuurlijke wijze een romig schuim gevormd. Zo is je cocktail pas echt compleet.

Verkrijgbaar vanaf 2021

Tia Maria Cold Brew Ready Nitro Cocktail is vanaf 2021 verkrijgbaar in de Nederlandse
supermarkten. Dan is deze cocktail is helemaal ready to drink! Even schudden en drinken maar.

Meer inspiratie?

Helemaal fan geworden van Tia Maria en ook eens in voor een andere variatie? Deze drank kun je voor veel meer lekkere dranken gebruiken.

#1 Tia Mint Americano

Voeg in je mix met Espresso en suiker ook een druppel mint toe. Shake voor een halve minuut en drink het drankje met crushed ijs! Genieten.

#2 Iced Popcorn Frappé

Tia Maria met een dubbele shot espresso, melk en popcorn siroop.. Zo maak je de Iced Popcorn Frappé. Mix deze ingrediënten en giet het mengsel in een mooi latte glas en serveer met wat extra popcorn.

#3 Tia Flat White Russian

Fan van een sterker drankje? Ga dan voor de combi met run en espresso. Voeg daar nog wat ijs en chocolade pouder aan toe en je hebt een heerlijke Tia Flat White Russian.

Om van te genieten…

Loopt bij jou ook het water uit je mond? Dan moet je deze nieuwe Tia Maria zeker proberen. Een absolute aanrader, helemaal als je hem “on the rocks” drinkt.

Krijg een warm gevoel van deze tante die je niet mag missen, enjoy goodlife!

tia-maria-cocktail-voor-mannen-blog

Footage: One of a kind

Ontdek meer spannende dranken op mannenblog mensgoodlife.