handige-ipod-shuffle

Handige iPod Shuffle

Heb jij genoeg van die grote mp3-spelers en zoek je naar iets wat makkelijk werkt en klein is? Dan is er voor jouw de handige iPod Shuffle! De iPod Shuffle is klein, eenvoudig geïnstalleerd en werkt super snel. In combinatie met de bijgeleverde oordopjes van Apple geniet jij binnenkort van geluid in topkwaliteit.

ipod shuffle

Handige iPod Shuffle

In 2012 is de iPod Shuffle in diverse kleuren uitgebracht. Frisse kleuren en genoeg keuze voor iedereen. Er zit er altijd een bij die echt bij je past. De Shuffle heeft een beperkt aantal knoppen, waardoor het gebruik super makkelijk is geworden.

Daarnaast heeft het een speciale clip, zodat je hem overal eenvoudig aan vast kunt maken, zonder dat deze weer los komt. Makkelijk tijdens het sporten! Met de eenvoudige voice-over functie kom jij te weten wat momenteel gedraaid wordt of hoelang de accu nog mee gaat.

Tegenwoordig komt de iPod Shuffle in een 2GB uitvoering, wat meer dan voldoende is voor een mooie verzameling muziek. Wacht niet langer en geniet van je muziek!

iPod verouderd?

Jep, hij is alweer wat aan de oude kant. Toch zit Apple niet stil. Zo zijn ze constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovaties. Check meer Apple en gadgets nieuws op mannen blog mensgoodlife.