bunq maakt online bankieren super makkelijk
Bunq

bunq maakt online bankieren super makkelijk

De innovatieve betaalservice van bunq maakt online bankieren super makkelijk en is helemaal van deze tijd. Een bankrekening openen in 5 minuten, ongeëvenaard! Realtime betalingen versturen, en nog gratis ook. Wij vertellen je in dit blog onze ervaringen met deze snelgroeiende bank én de mogelijkheden die ze te bieden heeft.

Online bankieren is nu super makkelijk

bunq is voor ons het nieuwe online bankieren. Binnen 5 minuten hebben wij een account aangemaakt, zonder tussenkomst van een consultant of bezoek aan een lokaal bankkantoor. Onze eerste betaling is realtime verwerkt op de andere bankrekening. Alles via de App. Je kunt in-app meteen chatten met een medewerker wanneer je iets wilt weten, en dat 24/7. Heerlijk! Zaterdagnacht nog snel iets regelen voordat je op reis gaat en er is gewoon iemand die meteen klaar staat om je te helpen. Een bedrijf naar ons hart! Het heeft iets zorgeloos, en is een perfecte invulling voor de hoge standaard die wij tegenwoordig wensen.

Realtime betalingen versturen

Doordat je betalingen realtime verwerkt worden hoef jij nooit meer op je geld te wachten. Start in een paar seconden een betaalverzoek met een van je vrienden en stuur deze via WhatsApp, iMessage of een van de vele andere opties. Met een groep van vrienden beheer je groepsrekeningen en hiermee is het nog makkelijk geworden om gezamenlijk je geld te beheren. Dit alles, kosteloos met bunq Vrij.

Bank of the free

bunq geniet een gezonde onafhankelijkheid en is hierdoor in staat om om handige toepassingen voor ons te bouwen. Ze investeren niet met je geld in nare praktijken, wat veel andere banken wel doen. Zo zal je zuurverdiende spaargeld niet benut worden voor bijvoorbeeld investeringen in de wapenhandel. Ook geen gerommel met je persoonlijke gegevens, want privacy is heilig! Daar voelen wij ons als gebruiker heel prettig bij. Niet voor niets benoemt deze fanatieke groep van innovators bunq tot Bank of the free.

bunq Premium

bunq Premium? Ja, er is nog veel meer mogelijk. Upgrade je bunq Vrij abonnement naar bunq Premium en er gaat een nieuwe wereld voor je open. Voor een bescheiden bedrag van € 7,99 in de maand krijg jij onder andere 2 wereldwijde Mastercards, 1 Maestro pas en 25 bunq-bankrekeningen. VIJFENTWINTIG! Nog nooit is online bankieren zo makkelijk geweest. Voor de ondernemers onder ons, een business lidmaatschap kan ook!

Slimme oplossingen

Wij maken nu volop gebruik van de realtime diensten van bunq, maar voor bedrijven, organisaties en gebruikers is er de Open API van bunq. Bedrijven hebben hiermee de mogelijkheid om de software van bunq te gebruiken en hier hun eigen software aan te koppelen. bunq geeft zelf voorbeelden hiervoor van apps die een uitgavenpatroon in kaart brengen en apps die je tijdens een concert kunnen vertellen wanneer het rustig is aan de bar. Je kunt het zo gek niet verzinnen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe is bunq eigenlijk ontstaan?

Het is een nieuwe speler op een markt met veel grote jongens. bunq heeft zich in een hele korte periode al ver omhoog gebokst en is niet van plan te stoppen. De eigenaar, Ali Niknam, richtte op jonge leeftijd het zeer succesvolle hostingbedrijf TransIP op en werkt sinds 2012 met Bunq aan zijn grote droom. Geld? Dat interesseert hem niet. Zijn bedrijf TransIP loopt enorm goed en deze selfmade miljonair pompt zijn eigen geld in het project. Zijn ambitie, doorzettingsvermogen en vertrouwen in het product zijn een ware inspiratie voor iedere ondernemer.

Wij zijn overtuigd. En jij over 5 minuten ook.

Wij volgen bunq op de voet! Blijf op de hoogte en mis geen nieuws en updates over bunq.