bescherm-je-telefoon-tegen-beschadigingen-met-de-sensation-case-van-cellularline
bescherm-je-telefoon-tegen-beschadigingen-met-de-sensation-case-van-cellularline

Bescherm je telefoon tegen beschadigingen met de Sensation Case van Cellularline

Schrik niet: we checken onze mobiele telefoon gemiddeld ongeveer 221 keer op een dag. Een grote kans dat jij je mobiel al eens een keer hebt laten vallen. Met een hoesje van Cellularline bescherm jij je telefoon alle 221 keer per dag op een fractuur.

Dit hoesje is zelfs nog sterker dan een klassieke Nokia telefoon.

Compact hoesje van Cellularline

Soft, ultra-slim and super-transparent, dat kenmerkt de bescherming van de Cellularline telefoonhoesjes. Met een telefoonhoesje bespaar je geld, maak je je telefoon uniek en bescherm jij je telefoon voor ieder mogelijk gevaar. Er zijn zelfs hoesjes die je kunt gebruiken als portemonnee, ideaal wanneer jij niet al je pasjes en geld wil meenemen als je gaat stappen.

Veiligheid voorop! Be safe, enjoy goodlife! Want er is niets zo vervelends dan een telefoon die kapot is. Je wilt dat echt niet meemaken. Wees dus goed voor jezelf en neem een betrouwbaar telefoonhoesje. Better be safe than sorry.

Cellularline cases

Je hebt ze in allerlei kleuren, blauw is onze favoriet. De silicone hoes kan tegen een stootje en dat is precies wat je telefoon soms nodig heeft. Net dat kleine beetje bescherming waardoor jij optimaal geniet van jouw telefoongesprekken.

Ontdek meer gadget nieuws voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.