de-perfecte-telefoonhouders-voor-in-je-auto
de-perfecte-telefoonhouders-voor-in-je-auto

De perfecte telefoonhouders voor in je auto

Sinds het jaar 2019 mogen we niet meer bellen, appen of liedjes switchen tijdens het fietsen. Het vasthouden van een mobiele telefoon is echter al langere tijd verboden in de auto. Al sinds 1990 staat in de wet dat het verboden is om een mobiele telefoon vast te houden in de auto. Het is namelijk bewezen dat veel van de ongelukken plaatsvinden door het gebruik van elektronische apparaten in het verkeer. Men kan bijvoorbeeld te gefocused zijn op de navigatie, of te druk aan het bellen zijn. Je brengt dus andere, maar ook jezelf, in gevaar als je je telefoon gaat gebruiken met je handen tijdens het rijden. Wij hebben een goed alternatief: de houders van Cellularline!

[divider]Een boete voor het vasthouden van je telefoon in de auto kost 240 euro[/divider]

Alternatief

Gelukkig zijn er veel alternatieven voor het vasthouden van je mobiele apparaat. Het komt namelijk vaak voor dat we toch echt even moeten bellen dat we onderweg zijn, te laat komen of noem maar op. Handsfree bellen is gelukkig wel toegestaan. Door handsfree te bellen belemmer je namelijk niet je rij-skills. Je kunt je telefoon tijdens het rijden in een houder plaatsen. De telefoonhouders van Cellularline zijn ontzettend handig. Je kunt deze houders namelijk klemmen op bijvoorbeeld je ventilatorschacht. Dit noem je ook wel een actieve houder. Een actieve houder is een houder met ingewerkte laadkabel. Zo kun je tegelijkertijd je mobiel opladen. Daarnaast zorgen de verstelbare klemmen van de Cellularline houders voor een stevig houvast voor iedere smartphone.

Passieve houders

Je kunt je mobiel ook vastklemmen in een passieve houder van Cellularline. Een passieve houder is een houder die je toestel wel vasthoudt, maar geen ingewerkte laadkabel heeft.

Universeel

Universele houders kun je vaak op allerlei manieren verstellen. Dit betekent dat ze vaak geschikt zijn voor allerlei telefoonmerken. Mocht je vriend, vriendin of familielid ook je klem willen gebruiken dan kan dit zeker.

Toestelspecifieke houders

Daarentegen kan een toestelspecifieke houder niet voor iedere telefoon gebruikt worden. De naam zegt het al, deze gadget is speciaal voor jouw telefoonmerk gemaakt. Hoogstwaarschijnlijk zijn alle knoppen en functies goed bereikbaar.

Aangezien het tegenwoordig ook verboden is om te fietsen met je telefoon in je handen, is het ook niet onverstandig om een telefoonhouder voor je fiets te kopen. We zien ook dat deze producten steeds populairder worden. En dat vinden wij niet zo gek, want het is wel zo fijn als je tijdens het fietsen kunt swipen in je playlist.

Handige gadgets winnen?

Cellularline heeft een uitgebreid assortiment aan handige gadgets voor je telefoon. Wil jij kans maken op een pakket met meerdere gadgets? Check dan snel de winactie op onze Facebookpagina en doe mee. We geven onder andere de volgende producten van Cellularline weg: De Handy Wing, Handy Pad, Handy Drive, Sensation Case, AirFrame én een zeer compacte selfiestick!

[divider]Cellularline passieve telefoonhouder[/divider]

Wil jij meer lezen over gadgets? Houd dan lifestyle platform mensgoodlife in de gaten.