de-top-4-iphones-met-een-goede-camera
de-top-4-iphones-met-een-goede-camera

De top 4 iPhones met een goede camera

Een goede camera op je telefoon is belangrijker dan ooit: Instagram en TikTok zijn ontzettend populair! Om mooie foto’s en video’s te kunnen plaatsen op deze social media kanalen zul je een iPhone met een goede camera moeten aanschaffen. Om deze keuze makkelijker te maken hebben wij een top 4 van de iPhones met een goede camera voor jou opgesteld. Zo weet je zeker dat je goede foto’s kunt maken met je nieuwe mobiele telefoon.  Met onderstaande iPhones steel je de show op TikTok of Instagram!

Welke mobiele telefoon is geschikt?

Dat gaan we aan de hand van de volgende vier top iPhones bepalen:

iPhone XS

De iPhone XS is een telefoon die bekend staat om de uitstekende camera. De iPhone XS bevat zelfs een dubbele camera met groothoeklens! Maak je veel selfies? Dan is de iPhone XS dé perfecte iPhone voor jou. Deze mobiele telefoon bevat namelijk een front camera waar goed diepte in te zien is. Met de camera op de achterkant van de iPhone XS kun je daarnaast uitzonderlijk goed inzoomen zonder al te veel kwaliteit te verliezen. Heb je de iPhone XS per ongeluk laten vallen en bevat het scherm of de camera een barst? Dan is een iPhone XS reparatie bij ThePhoneLab een idee om dit snel en voor een lage prijs op te lossen.

iPhone XS mobiele telefoon

iPhone 11

De iPhone 11 is een (relatief) oudere mobiele telefoon variant van de iPhone, maar de camera is uitstekend. Deze iPhone bevat een nachtmodus, waardoor je ook ‘s avonds en ‘s nachts kwalitatief goede foto’s kunt schieten. De nachtmodus van deze iPhone is dan ook een groot voordeel. Verder heeft de camera van de iPhone 11 net zoals de iPhone XS twee camera’s die voorzien zijn van een groothoeklens. De groothoeklens zorgt er net zoals de iPhone XS voor dat je gemakkelijk landschappen kunt fotograferen. Wil je een luxere editie iPhone met betere specificaties? Dan kun je voor een iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max kiezen. Voor een betere camera hoef je dit trouwens niet te doen, de camera van de reguliere iPhone 11 is namelijk vrijwel net zo goed als de Pro en Pro Max varianten.

iPhone 11 mobiele telefoon

iPhone 12

De iPhone 12 bevat eenzelfde soort camera als de iPhone 11. Maar de nieuwe variant bevat een andere soort lens dan de oudere variant. De iPhone 12 laat met deze nieuwe lens meer licht door en maakt iets scherpere foto’s dan de iPhone 11. De iPhone 12 bevat in tegenstelling tot de iPhone 11 modellen een mindere camera dan de Pro modellen van deze uitvoering. Is de camera van jouw spiksplinternieuwe iPhone stukgegaan? Laat de camera van jouw iPhone dan maken bij ThePhoneLab.

iPhone 12 mobiele telefoon

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max bevat een andere camera dan de iPhone 12, de Pro Max variant is namelijk voorzien van drie camera’s! Dit zorgt ervoor dat jij als fotograaf nog scherpere foto’s kunt schieten. Nieuw op de iPhone 12 Pro Max is de LiDar scanner. Deze scanner zorgt ervoor dat de afstand tot objecten of personen wordt gemeten, waar de iPhone de instellingen automatisch op aanpast. Ook kan deze scanner gebruikt worden voor AR-toepassingen. Door kenners wordt de iPhone 12 Pro Max ook wel de iPhone genoemd met de beste camera ooit. Welke iPhone je ook kiest: de kans is groot dat je er prachtige foto’s mee kunt en gaat maken!

Een echte pro gaat voor maximaal en is sneller dan snel, enjoy goodlife!

iPhone 12 Pro Max mobiele telefoon

Ontdek meer mobiele telefoons op mensgoodlife, jouw lifestyle blog voor mannen.