refurbished-niet-duur-wel-duurzaam
refurbished-niet-duur-wel-duurzaam

Refurbished. Niet duur. Wel duurzaam!

Refurbished is helemaal in en dat is niet voor niets. Het is een stuk voordeliger dan nieuw, technisch even goed als nieuw en het is nog duurzaam ook! Forza Refurbished is een Apple-aanbieder en twee dingen zijn positief opvallend aan deze aanbieder: ze beschikken over een kwaliteitskeurmerk én ze hebben een eigen teststraat. Hoge kwaliteit gegarandeerd dus. Met een iPhone en refurbished iPad van forza-refurbished.nl loop je er modern en milieubewust bij. Een betere wereld vol goodlife begint immers bij jezelf.

Refurbished is trending. Prijsvoordeel belangrijkste factor

Of het nu om iPhones of iPads gaat: Apple-producten worden elk jaar steeds duurder. En dat terwijl de innovaties steeds kleiner worden. Waarom zou je dus nog meer dan €1.000 betalen voor het allernieuwste product als je met een iets ouder, goedkoper device precies hetzelfde kunt doen? Refurbished is dan ook trending. Je koopt tóch een vrij recent product, zoals de refurbished iPad Pro 2018, maar dan voor minder geld. Ook de refurbished iPhone X is schrikbarend scherp geprijsd en heeft gewoon dat OLED-scherm, Face ID-ontgrendeling en een uitgebreide dubbele camera. Waarom nog meer betalen dan nodig is?

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker

In elk device zit een nieuw device. Forza reviseert gebruikte Apple-producten in de eigen teststraat. Deze straat zit vol met speciale software, apparatuur en technici. Hier worden iPhones en iPads geopend, op 50 punten gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en gereinigd. Zo wordt een gebruikt product van een tweede leven voorzien en worden de elektronische afvalberg en de CO2-voetafdruk verkleind. Geld besparen en tegelijkertijd bijdragen aan het milieu? Met refurbished kan het!

Keurmerk Refurbished, wat is dat?

Niet elke refurbished-aanbieder werkt op dezelfde professionele manier als Forza. Maar hoe weet jij als consument welke aanbieder betrouwbaar is en welke niet? Het Keurmerk Refurbished! Dit is een door de overheid erkend keurmerk waar slechts een paar aanbieders gebruik van mogen maken. Deze iPhones en iPads die met dit keurmerk worden verkocht, zijn op 50 technische punten gecontroleerd en worden met 2 jaar garantie verkocht. De aanbieders werken professioneel, zijn financieel gezond en worden jaarlijks streng gecontroleerd. Zo heb jij als consument alle zekerheid.

Refurbished iPhones en iPads kopen

Forza heeft een enorm groot assortiment. Dat betekent dat jij uit veel devices van jong tot oud kunt kiezen. Recente devices als de iPad Air 2020 en de iPhone 11 Pro kun je gewoon refurbished kopen, maar ook een iPhone 8 en iPad Mini 5 zijn voor een scherpe prijs op te pikken. Bekijk de uitgebreide webshop, bestel op werkdagen vóór 22:30 uur en je kunt morgen al met je aankoop aan de slag.

Gratis hoes + screenprotector

Alle producten kun je in verschillende uiterlijke productcondities kopen. Bij licht gebruikte en zichtbaar gebruikte iPhones voorziet Forza het toestel van een gratis transparante hoes en screenprotector. Kleine gebruikersschaden van de vorige eigenaar zijn hierdoor gecamoufleerd en je toestel is meteen goed beschermd. Hoe veel beter kan een deal nog zijn?

Gooi niet zomaar die oude iPhone of iPad weg, maak er een ander blij mee! Want refurbished tablets will save the planet. Enjoy goodlife!

Ontdek meer mannen gadgets op lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.